Hakuna Matata

2011-01-14
21:54:29

Dålig dag /S
Den här dagen var dålig från det att jag vaknade... jag tänkte skriva från det att jag slog upp ögonen, men med tanke på att det tog mig en stund att orka öppna ögonen imorse när klockan ringde så...
Jag var så jäkla trött... Ännu sämre blev dagen när jag lyckats stappla mig till badrummet mer sovande än vaken och helt plötsligt utan förvarning börjar blöda näsblod, och nu snackar jag inte dripp dropp, utan snarare niagarafallet då det bara forsade ut blod! Vaknade väl till liiiiiiite mer av incidenten, och försöker få stopp på eländet som aldrig verkar vilja ge sig. Till slut börjar jag bli stressad och försöker klä mig med en hand samtidigt som jag håller i pappret mot näsan... kan väl tala om att det gick så där.

Hur som helst, till slut gav det sig och jag kunde ta med Pepsi på sin morgonrunda... då fortsatte min dåliga morgon! Som ni redan vet har vi börjat koppelträna Pepsi igen på allvar och det har väl gett vissa resultat faktiskt. Vissa promenader går han riktigt bra, men andra (oftast de korta) drar han värre än vad han gjort tidigare! Imorse var det bland annat en sån runda när han drog massor och jag började köra vår metod, men nu är det ju så att jag har en envis hund (och kanske lite dum?) för han hade ingen som helst lust att köra på den metoden utan kastade sig fram i kopplet varje gång jag tog ett steg framåt. För att kort beskriva metoden så handlar det om att stanna så fort hunden drar och inte göra något alls annat än att invänta att hunden ska sätta sig, då berömmer man och går vidare. Sätter sig gör han hyfsat snabbt men han kastar sig lika snabbt framåt när man börjar gå igen så hans dåliga" promenader" kommer man kanske max 2 meter + att jag inte har tid att verkligen gå in i metoden till 100% på morgonen då jag har ett jobb som väntar!

Min dåliga dag fortsätter när jag lite för sent hoppar in i bilen för att åka mot jobbet, hinner åka ca 2 km bara för att hamna i en bilkö som knappt verkar röra sig. När jag väl kommit ur den, hamnar jag bakom en traktor..... sen en buss..... sen en idiotförare som inte ska ha körkort... and so on. Väl framme på jobbet, 10 minuter sen, möts jag av min barngrupp som är helt uppe i varv och jag får spendera större delen av morgonen till att vara den där tråkiga tanten som hyssjar åt de högljudda barnen, talar om att deras lekar inte är lämpliga inomhus, "vi ska snart göra blablabla, så det är ingen idé att du blablabla".

Sen har den där tröttheten som jag kände imorse hängt med mig heeeeela dagen och jag har känt mig allmänt depp.

Så jag får väl erkänna (igen!) att jag har syndat! Jag och T delade på en pizza och jag köpte Marabous Cookies cream... inte bra, inte bra men jag skiter faktiskt i det just idag, min chokladkaka var lika underbar och välbehövlig som en värktablett vid en hemsk huvudvärk!

Det blir en tidig kväll idag, och förhoppningsvis vaknar jag upp pigg och glad imorgon till en bättre dag!

natti natt mina vänner!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: