Hakuna Matata

2011-02-13
17:41:13

Solig helg! /S
Hej mina vänner!
Idag är det en lite gladare Sandra som sitter vid tangenterna. Den där deppiga och ångestliknande känslan hade i stort sett försvunnit när jag vaknade på lördagsmorgonen efter en skön sovmorgon. Visst... helt borta är den dock inte men nu handlar väl de känslorna i stort sett bara om det där med att bli särbo och inte om att vi inte kommer trivas. För det är ju det här vi vill och ska vi flytta tillbaka till Karlstad så känns det som att det är nu eller aldrig...

Vi har i alla fall haft en skön helg med sol. Igår blev det en sväng på stan. Ingen av oss hittade något av intresse då alla kläder verkade gå i svart, beige, brunt eller ljusrosa och det är knappast de färger jag går och längtar efter nu när våren närmar sig! Nu vill man ju ha färgglada kläder, men några sådana verkade det inte finnas.

Idag blev det en låååååång promenad i solen, vi var ute i över två timmar och gick och det var superskönt. Det renade vårt samvete lite också då Pepsi knappt fått gå en riktigt långpromenad på två veckor, förra veckan skulle han ju vila pga sin onda tass och den här veckan har vi varit sjuka + snöstorm torsdag och fredag som knappast passade för en långpromenad. Men idag fick han som sagt gå ordentligt. Väl hemma igen fikade vi på resterna av gårdagens kladdkaka och sedan tog vi med oss Pepsi till djuraffären för att byta hans täcke IGEN! Återigen så hade blixtlåset delat sig, så nu vägrade jag köpa ett likadant. Det tog sin lilla stund att hitta ett nytt som passade, han verkar nämligen vara en mellanstorlek precis som mig. Men till slut hittade vi ett marinbhttp://www.hundfocus.se/images/sele.jpglått täcke som passade okej.

På vägen ut passerade vi en ställning med selar som fångade min blick då jag läst om den på något forum. Det var ett VGW-bälte, en sele där man fäster koppelt i en ring på bröstet som ska få dem att dra mindre då det blir obalans. Han har en sele sedan förut som ska få dem att sluta dra men den gör att hunden får ont när hunden drar vilket inte känns helt okej. Så nu testar vi den här, det var öppet köp i 14 dagar även om man testat selen hela tiden så det kändes som att det kan vara värt att testa i alla fall. jag kan ge er en recension om någon vecka ifall någon är intresserad.

Nu blir det lugnt resten av kvällen, ska fixa i ordning middag lite senare i form av tacos och sen blir det soffmys fram tills det är dags att sussa.

Det är en vecka med jobb framför oss och den avslutas med besök från Karlstad då Ts familj kommer och hälsar på oss över helgen :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: