Hakuna Matata

2011-02-04
08:49:35

Det gör ont i mattehjärtat.... /S
Den senaste tiden har Pepsi varit lite halt på frambenen av och till, och med lite menar jag verkligen lite för det har knappt varit synligt + att det kunde handla om 10 minuters haltande bara då och då till att vara helt bra!

Igår kväll haltade han lite mer men vi oroade oss inte så mycket över det då vi misstänkte en sträckning med tanke på att han har halkat runt på isen under i stort sett varje dag och sett ut som Bambi på hal is. Imorse när vi vaknade däremot gick han inte ens på benet utan hoppade runt på tre ben. Så jag gjorde som vanligt och sträckte benet fram och bakåt, böjde på benet och kände mellan trampdynor och slutligen börjde lite på tårna, och DÅ skrek han till :(

Med andra ord verkar det vara mer än en sträckning. Han ser så ledsen ut... nu är det iofs en cocker spaniel vi pratar om och de ser ju alltid lite lätt deprimerade ut men tänk er då hur en riktigt deprimerad cocker ser ut! Eftersom det är fredag så ville jag få en veterinärtid idag. Det kanske inte alls är något farligt men eftersom det är dyrare att åka in på jourtid vilket det skulle bli under helgen + att jag inte klarar av att se honom ha ont hela helgen så var det lika bra att ringa idag.

Så kl 11 ska T ta med honom till veterinären, innan dess sitter jag här hemma med honom. Inte för att han behöver hundvakt men för att T måste ha bilen då, och jag tar mig inte till jobbet utan bil så får T skjutsa mig till jobbet innan han åker till veterinären.

Så typiskt att något sånt här ska hända när man var på sånt toppenhumör igår!

 

Håll tummarna för att veterinärbesöket

går bra (och inte blir alltför dyrt!)!




Update:
Veterinärbesöket gjorde ingen klokare. Tydligen hade de klämt och känt och tittat men inte hittat något. Han fick i alla fall recept på smärtstillande och inflammationshämmande att äta i 5 dagar, så nu håller vi tummarna för att det är allt som krävs för att han ska må bra sen. Annars blir det nytt besök hos farbror doktorn för en röntgen.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: