Hakuna Matata

2011-12-13
18:17:21

Nu kommer någon där... /S
... jag vet nog vem det är
Saaaaanktaaaa Luuuuciiiiiiiaaaaa, Saaaaanktaaaaaa Luciiiiiiiiiiiaaaaaa

Då var det den 13 december och Lucia!
Vi hade vårt Luciafirande på förskolan igår kväll och det var riktigt mysigt. Vi hade hängt upp barnens egendekorerade ljuslyktor i träden med lite ståltråd så det såg ut som de svävade i mörkret, och alla barn utom 2 vågade stå kvar under alla sånger. Tyvärr blev alla barn väldigt blyga så från att nästan ha skrikit fram sångerna när vi övat så hördes de knappt.

Idag när det var dags för fruktstund samlade vi alla barnen och sen smög vi ut i köket och klädde håret i glitter och tog ett varsitt stearinljus i handen och en av oss tog med en fikakorg med lussebullar. Sen tågade vi ut till Luciasången och framförde även "Midnatt råder". Ni skulle ha sett barnens min - total chock och sedan gigantiska leenden och lite fnitter.

Igår hade jag en riktigt deppig dag här hemma. Från att ha varit supertaggad inför det där jobbet jag skrev om tidigare, så försvann allt hopp om att jag kanske skulle få det och jag sjönk ihop totalt. Jag lyckads nämligen luska ut vad mitt nuvarande kontrakt säger och tydligen är det så illa att jag faktiskt inte har någon rätt att säga upp mig förrän kontraktet löper ut den sista september 2012 :(
Jag kan givetvis tala om för chefen att jag vill sluta och de kan de om de vill försöka ordna upp det - men allt hänger ju på att de vill ta tag i det just när det passar mig och jag vet inte hur intresserade de skulle vara av att hjälpa mig. Men försöka måste jag ju göra, men särskilt taggad känner jag mig inte längre för jag litar som sagt inte riktigt på att min nuvarande chef kommer göra allt för att hjälpa mig :(

Idag blåser det massor och regnar så efter en promenad med Pepsi, och en sväng nere i tvättstugan så sitter jag nu här ihopkurad i soffan med en filt. Det är riktigt mysigt att höra hur det viner och se regndropparna rinna nerför fönstret, men bara så länge man får vara inne förstås!

Ha en fortsatt fin Lucia allihop!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: