Hakuna Matata

2011-12-07
21:33:50

Feeling happy /S
Idag började jag dagen med att knapra Ipren. Kände mig allt annat än kry men kände samtidigt att jag inte kunde vara hemma - jag var ju nyss hemma och var sjuk kändes det som!! Lyckades i alla fall ta mig igenom dagen även om orken och tålamodet var i bott. Jag räknar med att göra det samma imorgon. Det som triggar mig mest är att om jag orkar gå imorgon så kommer jag även kunna ha mina två sista utvecklingssamtal som legat som en ständig stressfaktor. Det ska bli så jäkla skönt att bli klar med dem!!
På fredag jobbar slutar jag tidigt så den dagen ska jag också ta mig igenom.

Kvällen har ägnats åt Tv-serietittande och till min stora besvikelse är det nu uppehåll på alla mina serier fram till januari, känns riktigt surt men man får väl hitta andra sätt att koppla av på.
Idag spratt det till i mig när jag kikade in på arbetsförmedlingen och fick se att de sökte hela 8 nya förskollärare till en förskola som ska öppna under våren 2012. Det vore ju helt fantastiskt skönt att få en fast tjänst, en helt annan trygghet! Den enda nackdelen jag kan se är väl att det ligger i grannkommunen, men det är ju bara 7 km från vår lägenhet så det är ju inte långt! Sen tvekade jag över att söka mig bort från mitt nuvarande vikariatet men efter bara någon minuts funderande så insåg jag att min reaktion när jag läste annonsen förmodligen säger en hel del om vad jag egentligen känner och tänker över framtiden på mitt nuvarande jobb. Det som känns ännu bättre är att personen som kommer bli chef över den nya förskolan var jag på intervju för i somras och hon sa redan då att hon ville att jag skulle söka den här tjänsten så jag borde ju ha gjort ett litet intryck på henne.

Jaja, jag ska sluta älta det här redan nu då ansökan inte skulle vara inne förrän i januari. Nu har jag ju i alla fall lite tid på mig att slipa på min ansökan ;)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: