Hakuna Matata

2011-08-08
20:08:16

Barnrummet /L

Nu är barnrummet näst intill färdigt. Jag glömde tyvärr ta kort på hur det såg ut innan men jag hittade bilderna från första veckan i lägenheten. Den enda skillnaden är egentligen att vi hade en bokhylla istället för flyttkartonger.

Before:

 

 

After:

 

Just nu har vi spetsgardinerna som brukade vara i vårt sovrum. Men när lilleman börjar röra på sig ska jag nog satsa på en barnvänlig kappa istället. På bordet står babycallen (har inte riktigt använt den än så jag vet inte om jag är nöjd) och ipod-spelare med barnvänlig musik. Rekommenderar verkligen att ha skön och lugn musik vid sängdags!

Garderob och bänk från Ikeaserien STUVA. Väldigt nöjd med den! Det var en otrolig krånglig resa att få ihop det, min kära mors fel.

Fåret Maja som min mormor sytt. Hon gjorde en Maja när jag var liten som jag lekte med när jag kom till henne. När jag fick reda på att jag var gravid bad jag om att få en Maja. Hon hade tappat bort mönstret. Till min glädje hade hon lyckas sy en till mig som jag fick i present när lilleman kom.

 

Bra med plats för små kläder. Fick dessutom två lådor för 20 kr styck.

 

Barbapapa-tema! Fick sackosäcken och sängkläderna på Ullared. Ullared har för övrigt massa roliga barbapapa prylar!

Röda fågeln och Lila kaninen fick lilleman från farmor (England). De innehåller vetekuddar som värms i micron och vips blir det varma goa gosedjur!

Jag ställde två billyhyllor på var sida av väggen. Jag ska sätta en grind imellan när det blir dags för det. Klädde baksidorna i ett randigt tyg, rekommenderar inte att använda randigt, det är skitsvårt att få till det bra.

 

 

Kontorsdelen:

Litet och trängre än tidigare men fungerar förvånansvärt bra. Behöver ju faktiskt inte ha så stort kontor :)

 

 

 

 


Kommentarer:
#1: Sandra

Det blev ju superbra! Man behöver ju som sagt inte så stort kontor, så länge man slipper ha det i sovrum eller vardagsrum kan man nog vara nöjd!

2011-08-09 @ 17:24:13
#2: Sandra

Även om det är snyggt att man ser bakgrunden bakom texten så tror jag att jag föredrar att ha det som "vanligt", alla kort man lägger upp blir ju så dassiga, lite svårt att se. Måste säga att jag är immpad av alla korten, du har verkligen lyckats fota hela rummet, jag tyckte det var skitsvårt att få bra kort när jag skulle fota här hemma!

2011-08-09 @ 17:26:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: