Hakuna Matata

2011-04-04
20:00:34

Hopplöst! /S
Då var det måndag igen...
Helgen passerade alldeles för snabbt, precis som vanligt. Den här helgen innehöll ju ännu en lägenhetsvisning. Lägenheten kändes jättebra, båda sovrummen var stora, man fick lätt plats med en stor dubbelsäng utan att rummet kändes jättetrångt, och i det andra sovrummet hade vi fått plats med borde arbetshörna och vår gamla 120cm säng som gästsäng. Även vardagsrummet var stort med ett lite slitet men fin fiskbensparkett, balkongen var fint inklädd i trä och hade eftermiddagssol, stor hall med gott om förvaring, ett badrum renoverat -96 som var fräscht, och ett litet kök som ändå var tillräckligt stort för att det skulle kännas bra, planlösningen var bra och avgiften superlåg! Eftersom både jag och T gillade lägenheten så gick vi in i budgivningen  trots att det kommer bli en del jobb med att renovera ytskikten. Till vår stora glädje så var vi bara tre budgivare varav den ena hoppade av ganska snart... Nu har den stigit ca 150 000kr och vi är väldigt nära vårt tak, faktum är att vi bara kommer lägga ett bud till.
Budgivningen är nedlagd för dagen så vi får vänta tills imorgon med att se om de andra också kommer höja eller om vi har tur nog att få den!

Just nu känns det bara hopplöst... jag har en känsla av att den här budgivningen, precis som de andra ska sluta i besvikelse :(

Hopplösheten infinner sig även när jag letar jobb då det antingen inte finns några att söka för tillfället, eller så finns det jobb men där ska tjänsten tillträdas om bara en månad. Jag fattar inte vad de tänker med när de lägger ut annonser där de gärna ser att man har erfarenhet... Det är väl knappast så att det kryllar av arbetslösa förskollärare med yrkeserfarenhet. De som har erfarenhet är väl sådana som redan har en tjänst och vill byta och då har man ju 3 månaders uppsägningstid! Nästan alla annonser som kommit ut i Karlstad har tillträde snart... känns som väldigt dålig planering av dem för de borde ju vetat om ett tag att man behöver rekrytera!
Idag sökte jag i alla fall två jobb men den ena ska tillträdas i slutet av den här månaden (!!!!!) och den andra ska tillträdas 1 maj, så ingen av dem funkar ju egentligen för min del då jag kommer jobba kvar här fram till och med midsommarhelgen.

Jaja.... ni kan väl hålla tummarna för att min känsla av nederlag inte stämmer... håll tummarna för att jag återkommer med ett glädjande besked om ett lägenhetsköp!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: