Hakuna Matata

2011-04-17
14:31:37

En härlig helg /S
Den här helgen var precis vad jag behövde! Underbart väder med sol och blå himmel och en behaglig temperatur, saknade fästmannen på besök, hemmamys, god mat och en glad vovve!

Tobias kom i fredags eftermiddag/kväll och vi började med att ta med vår hysteriskt glada vovve på en promenad som också blev en bra pratstund för oss att diskutera hur vi tänker kring boende och den lägenhet vi blivit erbjuden. Väl hemma gjorde vi iordning tacos till middag, och det smakade lite gott som vanligt! Därefter blev det filmmys, det blev The Joneses, en udda men ändå ganska bra film med fokus på vårt konsumtionssamhälle.
För första gången sedan T flyttade så fick jag sedan en natt med riktigt skön och djup sömn, jag sov så himla djupt och var helt förvirrad när T väckte mig strax efter 10 morgonen därefter. Härligt nog så hade han och Pepsi redan varit ute på en långpromenad så vi kunde ta en lång frukost tillsammans innan vi åkte in mot stan där det blev en fika och lite shopping (för Ts del) innan vi åkte hem och hämtade Pepsi och tog en promenad i Vidingsjös motionsspår.

På kvällen hämtade vi hem Thaimat som vi åt innan det blev ännu en kväll med soffmys. Eftersom vi är inne på ett nytt försök att skippa godis ( T är i alla fall duktig, för mig går det käpprätt åt skogen!) så invigde vi äntligen mitt fondue-set som jag fick i julklapp så det blev vindruvor, äpple och banan som vi doppade i choklad och det var supergott! Visst är ju chokladgodis men vi använde inte knappt 100g för oss två. Det var i alla fall supergott och rekommenderas starkt! Sedan blev det ännu mysigare då hela bostadsområdet blev kolsvart så vi fick tända massor med levande ljus :)

Idag har vi promenerat i Tinnerö eklandskap som ligger någon kilometer bort. Ett jättemysigt område med öppna landskap och stora gamla ekar och stora stenar, med massor av vägar och stigar kors och tvärs. Jag vågar aldrig gå där själv då det är väldigt lätt att gå vilse, åtminstone för någon som mig utan något lokalsinne :p

Nu ska vi snart äta lite mat och sen är vår helg tillsammans över. Men det har varit en perfekt helg även om vi inte gjort så mycket. Så skönt att få bara vara vi två och att få umgås i lugn och ro. Även Pepsi uppskattade en helg på hemmaplan och att slippa bilresan till/från Karlstad och bara få njuta av att hans lilla flock var samlad här hemma.

Nu väntar 4 arbetsdagar innan lite långledigt i och med påsken!

Bilder från vår promenad idag;

Blåsippor och vitsippor fanns överallt


Pepsi i sin VGW-sele som jag skrev om en annan gång. Den funkar ganska bra men jag undviker att använda den då jag märkte att han efter några veckors användning verkade ömma lite på bogen där det ligger och trycker när han drar. Men den är jättebra att använda då och då, dagar när man ska gå lite längre, eller dagar när humöret är i bott och man helt enkelt inte orkar bråka.

 

 

Det är så himla mysigt att gå bland alla stora gamla ekar...



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: