Hakuna Matata

2010-09-11
23:37:28

Glada/trista besked /S
Hallå mina vänner!
Det är lördagkväll och jag sitter ensam hemma med enbart Pepsi som sällskap då T är iväg och träffar kompisarna från tiden när han läste Historia. Så jag har försökt att mysa här hemma på egen hand med lite tända ljus. Det har väl inte gått någon större nöd på mig då jag roat mig med att surfa på nätet efter en vecka utan dator! Förra helgen lyckades vi nämligen få något virus på datorn så att den inte gick att starta men mitt tekniska geni till sambo har nu ägnat några timmar åt att få den att funka igen.

Det har varit en lång och intensiv vecka som har passerat. Den började i måndags med årets första studiedag som innehöll ett studiebesök på Tom Tits experiment och Tom Tits förskola i Södertälje. Det var riktigt kul och inspirerande och man kände sig lite som ett barn när man gick runt och testade alla experiment och tryckte på alla knappar man kunde se för att se vad som hände. Efter en heldag där var jag helt slut precis som alla andra, så då hoppade vi på bussen och åkte mot hotellet där vi skulle spendera natten. Efter 1,5 h "fri lek" var det dags att göra sig iordning för kvällens middag. Jag trodde inte att det var så seriöst så jag hade väl packat ner något som jag tyckte såg lagom uppklätt ut men pinsamt nog var alla andra 45 kollegor uppklädda till tänderna!! Så nu är det jag som ska ut på shopping så att jag har något att ta med mig nästa gång som är i samma klass!! Middagen som serverades var i alla fall supergod med kantarellsoppa till förrätt (sååååå gott!!!) och kalvkött till huvudrätt, även det supergott. Dagen därefter var det dags för diskussioner i arbetslagen för att komma fram till hur vi ska komma igång med områdets nya inriktningsområde som är matematik. De flesta av oss var nog lite för sega för att det skulle bli ordentlig fart på diskussionerna.

Väl hemma och tillbaka på förskolan så var det ju min stängningsdag och likaså var det min tur att stänga i fredags så det har varit en vecka med många sena eftermiddagar, så jag har känt mig rejält sliten.

Något tråkigt/kul som hänt är att T har fått besked från det företag han jobbar på nu via ett bemanningsföretag, att han kommer överrekryteras och alltså bli direktanställd av dem vilket innebär en del förmåner och ganska så mycket mer betalt. Det är ju jättekul men vi har ju också väntat på besked från ett företag i Karlstad som verkade väldigt intresserade men beskedet som de lämnade var mindre roligt då de tydligen bestämt sig för att lägga ner sin verksamhet så de hade ingen tjänst att erbjuda. Med andra ord lär vi bli kvar i Lkpg ett tag till, något som gjorde mig riktigt deprimerad när jag insåg det. Men det är väl som T säger, vi får helt enkelt göra det bästa av situationen! Så nu funderar vi över vårt boende då ingen av oss är särskilt förtjust i vår lgh, men frågan är om det är värt att leta efter någon annan när vi kanske inte ens blir kvar i Lkpg mer än några månader, men å andra sidan kanske det inte blir någon flytt på över ett år och då är det kanske värt att skaffa en lägenhet man verkligen trivs med...
Men det är något vi får fortsätta att fundera på...

Imorgon ska jag ta det lugnt och bara mysa med T som jag knappt sett under veckan, men jag måste också förbereda mig för mitt livs första lönesamtal som jag ska ha direkt på måndagmorgon.... behöver jag tala om att jag är riktigt nervös...!!

Natti natt på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: