Hakuna Matata

2010-09-26
21:42:41

Ännu en helg har sprungit förbi... /S
Hej mina vänner!
Nu är ännu en helg över, och precis som förra helgen spenderades denna i Karlstad. Det var inte alls vad jag hade tänkt och egentligen inte alls vad jag var sugen på men så blir det ibland. Anledning till Karlstadtrippen denna helgen var att T skulle hem i helgen då han ska på anställningsintervju imorgon för ett företag i Karlstad, och jag som tröttnar på att vara ensam hemma efter bara några timmar föredrog att åka med hem mot att sitta själv hela helgen. Den här vistelsen var dock skön och avslappnad mot hur våra helger hemma brukar se ut. Annars har man fullt upp att hinna med att träffa alla men den här gången hade vi ju precis träffat alla så vi tog det riktigt lugnt med en TV-kväll hemma hos mamma och pappa i fredags. Lördagen var det riktigt pissväder ute så det blev en liten sväng i några butiker som man annars inte är i, bland annat en möbelaffär, inredningsbutik i Råtorp och sko och djuräaffären i Ilanda innan det var dags för ett spontanbesök på Färjestadtravbana tillsammans med T och pappa. Det var Unionstravet och V75 så vi åkte dit och spelade för några småslantar, vi förlorade en del och vann en del, när det var dags att åka hem hade vi gått back 6 kr så det var trots allt några lyckade och roliga timmar. Självklart hade det varit roligare att gå därifrån med en vinst men det var ändå trevligt och både jag och T kan absolut tänka oss att göra om det fler gånger :)

I övrigt har det varit fullt upp den gågna veckan och det känns inte som att vi har haft en lugn stund på hela vecka. På jobbet har det varit fullt upp och hemma har det varit kaos. Vår nya säng har anlänt så två eftermiddagar ägnade vi åt att rensa ut sovrummet och göra plats för sängen, och eftersom vi inte hade plats för skrivbordet och en bokhylla så var vi ju tvugna att hitta ny plats att förvara sakerna de innehöll. Sedan ägnades en eftermiddag åt att installera sängen = skruva fast ben, bädda, göra sig av med all plast och kartong den var förpackad i. Ännu en eftermiddag ägnades åt att bära upp gamla sängen på vinden och sälja skrivbordet som vi var vänliga nog att leverera till köparna för en liten slant. Sedan var det fredagen kvar då det var jobb hela dagen och sen kasta sig in i bilen och åka mot Karlstad...! Så jag vet precis vad jag ska göra den kommande helgen = absolut ingenting annat än att bara njuta av en lugn ledig helg!

Nya sängen har ju som sagt anlänt och vi blev positivt överraskade då den inte alls tog upp så mycket plats som vi trodde att den skulle göra, utan det känns fortfarande som att sovrummet är ganska "luftigt". Första natten i sängen sov jag sådär men det var mest för att det var ovant att dels sova "själv" och inte så tätt inpå T, att ha eget täcke och helt enkelt sova i en ny säng, natt nr 2 sov jag bättre. Den stora skillnaden är framför allt att jag inte störs av T i sömnen längre. Min kollega sa att det tog ungefär en vecka innan hon sov bra i sin nya säng så jag kan tänka mig att jag kommer sova fantastiskt bra i mitten på denna veckan ;)

Dags att göra sig redo för att sussa. Jag ska försöka att somna trots att jag är ensam hemma utan käraste sambon och försöka att slappna av och glömma hur mycket jag hoppas på Ts intervju imorgon, försöka glömma att det här är "sista chansen" till en Karlstadflytt inom en överskådlig framtid...!

Natti natt på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: