Hakuna Matata

2010-10-02
17:48:00

Heldag i affärer /S
Den här helgen hade jag planerat att bara ta det lugnt hemma... riktigt så blev det inte men det var väl för att jag rätt snabbt insåg att jag verkligen är usel på att bara vara hemma på helgena, jag vill gärna ut och åka och göra något då jag aldrig orkar det under veckorna. Så jag tog med mig sambon i varenda inredningsbutik som jahttp://2.bp.blogspot.com/_Mh5W96fbR4c/TKNalbxK8BI/AAAAAAAAUj8/mMO3ZrbIAdc/s1600/1003244_uto-byra-2-lador_max500.jpgg känner till i stan för att hitta sängbord då jag är trött på vår provisoriska lösning med ett högtalarställ som sängbord på Ts sida, och allmänt så ser hela sovrummet jäkligt trist ut med provisoriska lösningar. Jag vill förvandla sovrummet till ett mysigt och lugnt rum för avkoppling - nu är det allt annat än mysigt!
Hur som helst... har som sagt varit varit runt i en massa affärer idag men hittade inte vad vi sökte. Ett stort problem är att alla sängbord är så låga, åtminstone i jämförelse med vår höga säng! Och de sängbord vi hittar är inte i den stil jag vill ha... Problemet är väl egentligen att jag vet precis vad jag vill ha, och nöjer mig inte förrän jag hittat det!

Jag vill ha ett sängbord som ser ut som det till höger men vill byta ut korgarna mot ett skåp då varken jag eller T tycker att korgarna är särskilt snygga... Jag har dock börjat vänjamig vid tanken på dem men nu är problemet det att jag bara har hittat ett sånt här bord och det är väl egentligen ett avlastningsbord tänkt att ha i en hall så det är ganska högt... för högt enligt T. Vi får väl se om vi kan hitta ett liknande någon annanstans för jag älskar det verkligen! Älskar det vita mot betongytan... Tycker det är så himla fint...!

Jag tror även att ett sånt sängbord skulle vara snyggt till en sådan sänggavel jag vill ha. Om det blir köp eller hemmabygge är väl fortfarande oklart, men jag tycker den är så himla fin så jag vet att det är en sådan jag vill ha... som sagt... jag vet vad jag vill ha!!

http://www.sova.se/50.0.1.0/701/1/image1_64e398eed1517f46b18fb4db2878434a.jpg


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: