Hakuna Matata

2010-11-30
22:58:09

Vecka 18 närmar sig /L
God kväll!
Nu ær det snart førsta advent, jag har værldens julkænsla i år :) Kan bero på att næsta år kommer det æntligen vara ett barn i familjen igen.
J har varit sjukskriven i 2 veckor pga sin fot men ska till jobbet imorgon :( Tråkigt. Han har varit en ængel, varje morgon føljer han mig till bilen så jag inte ska halka ;) Gør mat och passar upp mig så jag kan sova och gøra vad jag vill ;)) Me like. Tror jag ska vara gravid lite længre faktiskt :D
Lillen/Lillan rør sig imellanåt, kænns fortfarande som om jag svalt en brustablett. Længtar till fredag nær vi æntligen ska få se bebisen igen! 18 veckor och då kan vi se kønet. Ja, vi orkar inte hålla oss længre. Jag ær en planerare så att inte veta om jag ska sæga han eller henne driver mig lite till vansinne faktiskt. Men jag hoppas just nu på pojke eftersom vi redan bestæmt namnet Jacob. Flicka ær værre. Hade alltid drømt om namnet Moa... sen Alva... men med en amerikan till pappa och norskboende så vill jag numera ha ett mer internationellt namn... SVÅRT! Ella klingar vackert tycker jag... usch vad svårt det ær.

Længtar till julferien och nyår. Ser fram emot att træffa min bæsta væn och prata om framtiden :)
Tack igen før det finaaa halsbandet. Bær det redan nu så bebisen ska vara extra trygg! :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: