Hakuna Matata

2010-11-28
21:03:00

Att göra ingenting /S
Hej mina vänner!
Nu har ännu en helg passerat och jag har i stort sett inte gjort någonting! Fredagen blev jättekonstig då jag inte hade någon som helst fredagskänsla, fick för mig hela tiden att det var torsdag och att jag skulle upp och jobba dagen efter. Efter en lång och skön sovmorgon på lördagen följd av lite snabbstädning så följde jag med Tobias för att köpa julklapp till hans föräldrar... bara där började min göra-ingenting-helg, för vanligtvis är det jag som drar med honom i en massa affärer för att göra/köpa massa saker, men jag hade verkligen inget att köpa och inget särskilt jag ville göra så jag följde bara med och lät han ta alla beslut. På kvällen gjorde vi inte heller något särskilt, käkade lite mat och tittade på det som TVn erbjöd i form av filmen "Kärlek på menyn". Idag fick jag mina andra härliga sovmorgon då Tobias för andra helgen i rad var gullig och tog Pepsis morgonpromenader. Väl uppe så började jag julpynta vilket inte tog alltför lång stund. Vad jag har gjort därefter kan jag inte riktigt svara på... suttit vid datorn och surfat, försökt bättra på mina photoshopkunskaper, färgat ögonbrynen och bara gått runt och myst...

... och det är först nu när helgen är över som jag inser hur otroligt välbehövlig och efterlängtad en sån här helg har varit för min del.
Jag har pratat om att jag ska göra ingenting varje helg men när helgen väl kommit så kryper det i hela kroppen på mig och jag ger mig alltid iväg ut i affärer eller annat. Jag vet inte om det är ett tecken på stress, att jag har haft svårt att varva ner efter jobbveckan kanske. Nu ser jag dock två veckors julledigt i sikte och har väl kanske därför lättare för att varva ner.

Jag vet inte men att göra ingenting är inte alltid så lätt, men det är väldigt viktigt att göra det ibland... att göra just ingenting!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: