Hakuna Matata

2010-01-06
17:07:03

Onsdag, trettondagen /S
Long time no see!
Vet inte hur det ser ut i övriga välden men här i Karlstad har vi de senaste dagarna fått stå ut med -20 grader, igår kväll var det till och med nere i -24 och enligt första sidan på Aftonbladet ska det bli ÄNNU kallare!!
Det är fint väder men trist nog så hindrar ju kylan alla former av utomhusakiviteter, vi har halvsprungit några vändor med Pepsi varje dag men man kan knappast påstå att det är några jättelånga eller sköna promenader. Ett tunt täcke och en lite tjockare "täckjacka" har inhandlats åt lille vovvsingen så han ska slippa frysa ihjäl åtminstone.
Vii har aktiverat oss dessa kyliga dagar med att springa i affärer och att titta på lite film. Imorgon ska jag nog chocka mig själv och min omgivning genom att åka och prova ut längdskidor till mig själv i affären. Jag trodde aldrig den dagen skulle komma då jag var sugen på att åka längdskidor men idag var jag riktigt sugen för trots kylan är det ju väldigt fint ute, och eftersom jag vägrar ge mig ut på isen och åka skridskor med alla andra s får jag väl ta mig an en annan vintersport som andra ägnar sig åt... Jag tänkter dock titta ut de billigaste skidor som finns då jag är väl medveten om att de kommer samla damm mer än de används....

Nu ska jag ägna mig åt lite Wii-bowling innan det blir filmkväll lite senare...

Kan förresten tipsa om filmen The boat that rocked som vi såg härom kvällen. Det är ett tag sedan den klom ut tror jag. det är hur som helst en skön film md mycket bra musik :)

ha det bra, puss på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: