Hakuna Matata

2010-02-06
15:48:20

And the winner is /L
Livet i Norge rullar på som vanligt.
Denna vecka har två hørt av sig før jobbintervju så jag hoppas på jobb soon.
Var och såg Daybreakers igår, mådde illa av allt blod. Jag brukar vanligtvis gilla zombie/vampyr filmer men den dær var lite før mycket faktiskt. Man behøver inte få se ALLT. Ugh.

Denna vecka har jag haft big problemas med min mobil. Visserligen har den inte varit sig sjælv den senaste tiden så jag visste att denna dag skulle komma. Men nu hænger "luckan" bokstavligen på en tråd (fungerar fortfarande, det ær bra kvalle de sony) men det lustade efter mycket om och men att jag køpte en 5 mån gammal mobil av Js kompis. Det blev en Sony Ericsson w995 før 800 kr. Så det kændes rimligt. Men jag har næst intill bestæmt mig før en iphone nu. Det finns ingen telefon på marknaden som lockar mig och mina behov ;) så jag fungderar verkligen starkt på att unna mig denna lyx. Nu ska jag bara få pappa att sætta sig på abonnemanget åt mig. Inte lætt att vara invandrare.

Rekommenderas
Vampire diaries. Gillar du Twillight och True blood gillar du førmodligen den serien. Rekommenderar också musiken från serien, se spellistan.
♣ Kings of Leon igen. Upptæckte att de slæppt 4 album. Jag har totalt missat två album. Dåligt av mig. Dåligt.
♣ Motorvärmare (Det ær løsningen på allt Sandra)
♣ Melodifestivalen. Det ær tradition ændå.

Rekommenderas icke
♣ Daybreakers
♣ Melodifestivalen. Visserligen ær det tradition men varje år ær man lika irriterad øver denna popularitetstævling dær samma jævla skit ær med varje år. Pling pling pling. Hur många låtar ska en låtskrivare egentligen få ha med? Kanske dags att låta nya få visa upp sig. Dessutom ær Bjørkmans diktatur sooo 2009.
♣ Køp inte en Dumlepåse som du sedan hetsæter. Inte speciellt gott.

Thats that.

Love.



Nya mobben


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: