Hakuna Matata

2010-02-07
20:31:20

Sunday, bloody sundaaaayy.... /S
U2 är ju för sköna... :)

Hej mina vänner! Det är söndag och helgen är redan slut... antar att tiden gärna springer ifrån en när man mestadels spenderar dagarna i sängen/ på soffan. Jag tyckte att jag började må bättre för en stund igår men det var tyvärr bara för stunden för helt plötsligt började jag må illa?! Fick lite smått panik och tänkte att det inte kan vara sant att jag ska drabbas av en dunderförkylning och magsjuka samtidigt och som tur var så verkar inte heller det vara fallet... men illamåendet höll i sig och jag orkade knappt äta något trots att det var mina absoluta favvorätt med gorgonzolapasta. Lite mat tryckte jag dock i mig då jag tänkte att illamåendet kanske berodde på matbrist?

Kvällen spenderades i soffan, jag kollade på Melodifestivalen medan T gjorde en ominstallation på sin dator. Tyckte det var hyfsade bidrag. Favoriten var Pain of salvations (?) Road salt, men jag vet inte hur bra jag tyckte den var då jag låten igenom väntade på att den skulle ta fart då jag fattat att de var ett rockband, men någon "boom" kom aldrig, den var lugn rakt igenom, men jag gillade det jag hörde i alla fall. Jag gillade även A place to stay, men jag var tvungen att titta på något annat då hennes scenkläder var ruggigt fula!! När väö Melodifestivalen var slut så tittade jag på filmen Shall we dance innan jag kröp ner i sängen för att sova.

Idag när jag vaknade kunde jag andas genom båda mina näsborrar! Det mina vänner, det är vad jag kallar framsteg! Jag kände mig även hyfsat pigg så efter att vi gått en promenad med vovvsingen tog vi bilen och åkte till ÖoB då jag var lite desperat efter att bara ha varit hemma så länge. Som vanligt så handlade man lite smått och gott, saker som man behöver och saker man definitivt inte behöver - men det var hur som helst skönt att komma hemifrån en liten stund åtminstone.

Att bara vara hemma är riktigt jobbigt, speciellt då jag hade tänkt shoppa en del i helgen för att fylla på min garderob med åtminstone ett par jeans till. Men istället har jag alltså fått vara hemma... nu i denna moderna tidsålder så är ju dock inte det något hinder för shoppandet :p Det blev inga kläder, istället har jag varit inne på CDON.se och beställt Twilight-filmen! Jag kunde inte hålla mig när jag såg att den bara kostade 69kr. Förutom den köpte jag även 2 DVDer med tre serier på vardera, det är serier helt i min stil då det är kostymdrama med kärlek i stil med Jane Austens romaner (tror jag), de kostade bara 1119kr/st, alltså 240kr för sex serier vilket jag tyckte var riktigt billigt.

På tal om annat så har jag under eftermiddagen tagit beslutet att jag stannar hemma från jobbet imorgon då jag inte känner mig helt kry än, och även om jag känner mig ganska pigg så mär jag trots allt pigg bara i mitt eget hem, jag tror inte att jag skulle ha energi nog för att vara i barngrupp. Men på tisdag tror jag inte att det ska vara några problem att gå till jobbet, då jobbar jag ju dessutom kort dag så det bör man ju orka igenom i vilket fall som helst...

Hoppas ni har haft en roligare helg än mig, puss på er mina vänner!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: