Hakuna Matata

2010-02-28
21:34:51

söndag /S
Hallå på er kära läsare vilka ni än må vara!
Energin har återvänt till mig för stunden efter denna UNDERBARA helg med regn, sol och en temperatur som hållt sig över nollan. Snömängden har minskat drastiskt och på flera av gångvägarna så är det nu bar asfalt. Känslan av att få promenera på bar asfalt är nästan löjligt skön... det är verkligen en efterlängtad vår för min del!!

Förutom att våren verkar vara på ingång så har helgen också varit trevlig tack vare ett bersök från svärföräldrarna som anlände i fredags kväll, och med sig hade de en stor superfin Hortensia och en liten chokladask :). Det har varit en lugn helg. Den började som sagt i fredags då vi stannade hemma och åt lite god mat och myste framför TVn. På lördagen blev det en sväng i några affärer som tidsfördriv då det kom massor med snöslask/regn som gjorde att man inte ville vistas ute. Det gav dock med sig så på eftermiddagen tog vi med Pepsi på en skön promenad i solen innan vi åkte in mot stan vid 18 för att äta lite mat på den kinesiska restaurangen Ming Palace. Det var vårt första besök där men det var god mat och hyfsat trevli miljö. Som pricken över i:et avslutade vi kvällen med en av mina favoritdesserter; friterad banan med honung och glass och en liten klick grädde - sååååå gott!!

Idag har vi inte gjort så mycket, en promenad med Pepsi, en sväng i Gamla Linköping och lite lunch här hemma innan de åkte tillbaks mot Karlstad.

Eftermiddagen/kväll har ägnats åt en promenad tillsammans där jag och T har gått och pratat och drömt om vad som komma skall. Det är ju en ganska oviss sådan och vi har ju egentligen ingen aning om var vi befinner oss om ett år då T är färdig med sin utbildning till sommaren och det är dags för även honom att söka jobb... kommer vi bli kvar i Linköping? Tillbaka till Karlstad? Helt ny stad? Vilket sorts jobb/lön? Hur kommer vi/vill vi bo - hyresrätt, bostadsrätt, hus? Som sagt så är ju tiden efter sommaren oviss men självklart också spännande och efterlängtad...


Nu ska jag återgå till Tv-tittandet innan det är dags att hämta tvätten och krypa ner i sängen och ladda inför morgondagen då en utflykt till stadsbiblioteket väntar för min 5års-grupp...

Kram på er!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: