Hakuna Matata

2010-08-23
16:59:58

Att ta tjuren vid hornen /S
God eftermiddag mina vänner!
Dagarna går och semestertider känns nu som ett minne blott, på jobbet är alla barn tillbaka så det är full fart. Min inskolningar har böjat komma in i verksamheten på riktigt vilket känns väldigt skönt, är bara den ena av dem som fortfarande är lite väl fäst vid mig men vi är bara inne på andra veckan så det släpper väl förhoppningsvis snart där med.

Idag tog jag tag i något som jag gått och funderat på ett tag men inte riktigt haft mod nog att göra och det var att prata med min chef och berätta att jag tänker börja söka andra jobb. Precis som jag egentligen redan visste så var han självklart väldigt förstående och undrade mest om jag visste när en eventuell flytt skulle kunna tänkas ske, och det var givetvis helt ok att ange honom som referens. När jag väl fått det där samtalet avklarat så kändes det lite vemodigt då jag trots allt har ett toppenjobb men så är det... Det har kommit upp lite annonser som jag eventuellt ska söka men vi får se... Jag vill ju egentligen att T ska få en tjänst först men med tanke på hur få fasta tjänster det dyker upp för mig så måste jag kanske tänka om...

I helgen var vi hemma i Karlstad. På fredagen var vi på Winnerbäck-konserten som var jättebra förutom att Karlstadpubliken var riktigt jäkla torr inledningsvis, men mot slutet tog det sig åtminstone. På lördagen började jag och T dagen med att åka runt och kolla på lite fler sängar då det var rea på Sängjätten, men vi kände inte att vi hittade någon som var bättre än den vi redan hittat. Under veckan ska vi göra några sista rundor innan vi förmodligen kommer fram till ett beslut på lördag, eller ja... om kampanjpriset fortfarande finns kvar vill säga, annars måste vi tänka om för mer än 20 000kr betalar vi inte för en säng!

Nu är det dags för mat!

Hej på er...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: