Hakuna Matata

2009-09-03
06:49:44

Torsdag /S
Hej på er!
Idag är jag trött igen som vanligt! Igår försökte jag att vara duktig och komma i säng redan kl 21.30 men just då kom jag på att jag inte talat om för Pepsis dagmatte vilka kommando vi använder till honom. Så jag satte mig ner och kluddade ner dem på ett papper, och när jag ändå gjorde det så berättade jag lite andra regler vi har för honom och innan jag hade packat färdigt hans saker och skrivit ner de där sakerna så hann klockan bli 22 ändå!
Sedan har jag fått nattsömnen störd av kära Pepsi inatt som befann sig i drömmarnas värld där han antingen drömde om något roligt eller något väldigt läskigt för han pep och hade sig och slutade inte hur mycket jag än försökte få honom att vakna, det var först när jag steg ur sängen och buttade på honom som han vaknade... lite söt dock så både jag och T kunde inte låta bli att skratta åt honom.

Idag är det sista jobbdagen för den här veckan, eller ja, sista "vanliga" jobbdagen. Imorgon är det studiedag på skolan som gäller... jag kan inte påstå att jag ser fram emot det, åtminstone inte förmiddagen som ska bestå av diskussioner om samtal. Sådana diskussioner ogillas av mig, men det kanske beror på att man precis lämnat sådana diskussioner bakom sig i och med avslutet på utbildningen. Förhoppningsvis blir det givande diskussioner i alla fall och en eftermiddag med trevligt arbete på förskolan.

Idag ska jag på skogsutflykt med min grupp. Hade en liten skogsutflykt även igår med min grupp men idag är det den stora gruppen som ska iväg, dvs förskolans alla 5-åringar. Igår hade jag planering och under de två timmarna råkade jag snubbla över en blogg som drivs av två förskollärare som lägger upp massor med pedagogiska idéer som var riktigt rolig att läsa; www.forskolansvarld.blogspot.com. Jag har nu samlat en massa idéer så nästa planeringstid måste jag bara försöka göra något av mina idéer och inte bara ha dem nerskrivna på ett papper...

Ha en skön dag mina vänner, nu ska jag skjutsa Pepsi till hans dagmatte och sen ge mig av till jobbet!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: