Hakuna Matata

2009-09-24
20:20:19

Torsdag /S
Hej på er!
Allt bra? Själv mår jag fint, är trött men känner samtidigt att jag har energi idag trots att det varit en ganska jobbig dag då vi var iväg på utflykt med barnen vilket alltid tar lite extra energi. Efter jobbet åkte jag raka vägen till Mekonomen där jag rådfrågade en kille angående extraljus och han rekommenderade den ljusramp från Bosch som jag redan spanat in sedan tidigare. Så sista dagen innan lön har jag verkligen tömt mitt konto, för nu är jag 1500kr fattigare men har å andra sidan förhoppningsvis riktigt bra ljus på bilen innan helgen är slut.
När lamporna väl var inhandlade tankade jag bilen så att den är redo för hemresan imorgon och sen hämtade jag min underbara vovvsing hos dagmatten.
Väl hemma, vilade jag och darlingen på sängen och pratade lite innan jag satte igång med lite bakning inför morgondagens personalfika. Medan morotskakan stod i ugnen var det dags att börja med maten som fick bli simpelt i form av pannkakor. Nu återstår packning och en dusch innan jag är färdig för dagen och för hemresan.

Att åka hem mot Karlstad ska bli så himla skönt men jag känner att tiden är alldeles för knapp, speciellt nu när min kära buddy talat om att det blir Karlstad i helgen. Imorgon tänkte jag mig i alla fall en filmkväll hos syster yster med systrar och mamma, och innan dess kanske ett snabbesök hos svärföräldrarna då vi förhoppningsvis är framme i Karlstad redan strax efter 17. På lördagen ska T på dop + pyssla med vår Opel och extraljuset tillsammans med sin pappa medan jag funderar på att ta en dagstripp till Sunne med mamma och Pepsi. På lördagkväll ska vi träffa Linda och J för något, eventuellt utgång? Lär dock inte bli någon vild kväll då vi allihop har en längre bilresa som väntar på söndagen. Söndagen blir väl en sån där dag där man försöker träffa allihop en sista gång innan det är dags att åka hemåt igen vilket vi tänkte försöka göra vid 17-tiden.... så med andra ord har vi i stort sett varje timma spikad denna helg vilket känns lite trist men samtidigt kul att få träffa alla.

Imorgon väntar i alla fall en skön fredag och avslut på en lång arbetsvecka. Till att börja med jobbar jag lyxtiden 7.30-13.30, och under den tiden är det personalfika, planering 8.30-11, lunch 11.30-12... som sagt, ett skönt avslut på arbetsveckan!

Ha en skön helg allihop!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: