Hakuna Matata

2009-09-06
15:47:07

Söndag /S
Hej på er!
Idag vaknade vi återigen av en pipande vovve, dock inte riktigt lika tidigt som igår + att vi fick honom att vara tyst efter en liten stund. Idag har vi varit iväg till Stjärntorps ravin och promenerat. Det var supermysigt då man gick längs en bäck - kändes som ett äkta sagolandskap. Efter att vi gått en stund så ledde stigen uppför ravinen och sedan ner igen och då valde vi att vända då det var ganska svårt att gå då det var så lerigt + att Pepsi gärna drar en del på nya platser. Det var riktigt nära att jag kanade nerför ravinen på rumpan genom leran men jag lyckades på något vis hålla mig på fötterna. Pepsi lyckades bada ofrivilligt i bäcken efter att han halkade av en av broarna som ledde över bäcken, han blev dock inte jätteblöt då han hade sin regoverall på sig som tur var!
Nu ska jag ta och bada honom på riktigt då det vattnet kanske inte var så jättemysigt!

T ligger och vilar och sen ska vi unna oss lite god mat från pizzerian då jag är sjukt sugen på det då jag aldrig orkade mig iväg igår för att köpa det.

Här kommer lite bilder från vår vandring;


Vädret var lite ostadigt då det var väldigt mörkt på himlen men vi lyckades klara oss undan regn under promenaden, regnade bara lite på vägen dit.


Ravinen låg i Stjärntorp och började vid deras kyrka som ligger intill en slottsruin.


T och Pepsi. Pepsi fick ha sin regnoverall eftersom det var ordentligt blött på marken.


Riktigt mysigt att gå under de höga lövträden...


...men som sagt, det var ganska blött på vissa ställen!


Pepsi på väg upp ur bäcken efter sitt ofrivilliga bad!


Pepsi vilar under vår fikapaus.


Hittade lite kantareller, men det var alldeles för lite för att ta med sig hem.


Slottsruinen låg precis intill kyrkan där vi parkerade bilen.

Det var i alla fall en mysig utflykt! Nu ska Pepsi bada och sen ska jag duscha och kolla efter fästingar, igår hade jag nämligen en som satt fast på benet! Så himla äckligt, Pepsis superbra fästingborttagare var dock lika superbra till att ta bort fästingar på människor så det kändes skönt då jag lyckades få bort den utan problem. Den är verkligen skitbra - ser ut som en kofot ungefär. Vi har plockat massor med fästingar med den i sommar och varje gång har vi fått med hela fästingen utan problem!

Dags för Pepsis bad! Ha en fortsatt skön söndag...!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: