Hakuna Matata

2009-09-20
11:30:30

Söndag /S
Halloj!
Det blev lite shopping igår men inga extraljus till bilen som var tanken med min lilla tur till Tornby. Istället inhandlades det lite annat smått och gott;


Nya söta örhängen, 29 kr på Ur & Penn, billigt och bra :D


Ny överdel som jag faktiskt köpte på Maxi av alla ställen! Även den var billig och bra (199kr). Det här var dock inte det enda plagg jag köpte på Maxi...

Det blev också ett par vindbyxor/träningsbyxor därifrån. Jag provade flera par på Stadium men alla var så tunna där så jag trodde de skulle bli alldeles för kalla. Istället hittade jag dessa på Maxi för 199kr, de har ett tjockare lite stelt tyg och sen är de fodrade med ett tunt mjukt (bomulls?)tyg så de var jättesköna!

Vi går mot en årstid med lite kyligare luft = lilla jag blir supertorr i ansiktet, så det var dags att fylla på lagret med ansiktscreme. Olivas ansiktscreme från Apoteket är helt klart den bästa jag någonsin testat, passar min hud perfekt!

Eftersom jag varit så trött den sista tiden, och det har inte funkat att gå och lägga sig tidigare så blev det nu ett inköp av vitaminer i hopp om att jag ska bli piggare. Väl hemma upptäckte jag dock att tabletterna är gigantiska vilket är lite utav en katastrof för lilla mig som har svårt att svälja tabletter, men jag fick i alla fall i mig en imorse!

Det handlades också lite till lilla vovven, han fick ett storpack med ben som äntligen hittades i rätt storlek och till rätt pris. Vår kille är nämligen lite kräsen och tuggar bara på smala pinnar men vi har försökt hitta smala pinnar i en lite tjockare variant så att han ska få kämpa lite i alla fall, och det har vi hittat men bara i 10-pack förut. Men nu hittade vi ett 100-pack på Maxi! Nu när vi går på hundkursen har vi sett flera som har jättesmarta (men lite nördiga) påsar att ha godiset i som man hänger fast i byxorna då det är en klämma på påsen. Den är som sagt lite nördig men den är supersmidig när man ska träna med lilla vovven. Vi hittade vår lilla påse på Jula för 59kr och jag tror den är värd de pengarna. har haft med den på de två senaste promenaderna och den har verkligen varit jättesmidig!

Jag köpte också en mjukispip till Pepsi i hopp om att den skulle intressera honom. Till vår stora glädje så bet han lite försiktigt i den när vi busade med honom, men den glädjen blev kortvarig då han inte visat något intresse alls sedan dess :/ Någon som har tips på hur man får hunden att intressera sig för leksaker?!

Något extraljus blev det som sagt inte då de var slut på Mekonomens outlet och jag kände att jag behövde fundera lite innan jag köpte några till fullpris då de går på över 1000spänn. Jag har försökt läsa på lite och sett att det finns extraljus som ger en bredare ljusbild (som är det jag vill ha) och sådana som ger en längre ljusbild, men jag har inte fått något tydligt svar på vad jag ska köpa för att få rätt så jag tror jag får åka tillbaka till mekonomen och fråga dem lite mer vad jag kan tänkas behöva som inte kostar skjortan. Allra helst vill jag ju ha en liten ljusramp då jag tycker de är diskreta och snygga i jämförelse med sådana där stora klumpiga saker ... Men vi får väl se.

Idag har vi inga direkta planer. Det ska städas lite här hemma, Pepsi ska bada och trimmas lite, kanske att vi åker iväg någonstans när det är dags för hans långpromenad. Sen ska jag laga lite mat, måste fixa lunchlådor som vi kan äta innan hundkursen imorgon.

Hoppas er helg har varit bra, ni får ursäkta mina bilder som ligger åt fel håll men jag vet inte hur man vänder på dem i det programmet som jag har korten i då de vänds rätt automatiskt när man tittar på dem där men inte annars.

Puss puss!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: