Hakuna Matata

2009-09-07
17:23:04

Måndag /S
Hej på er!
Jag lyckades inte helt nå mitt mål igår med att ligga i sängen till kl 21.30 men jag låg i alla fall i sängen till dess att klockan var 21.40 och jag måste nog säga att just idag känner jag mig liiiiiite piggare än vanligt trots att det varit lite stressigt på förskolan då min ena kollega var tvungen att gå lite tidigare ifrån jobbet.

Idag har Pepsi återigen varit hos sin dagmatte och det hade gått bra men han hade tydligen varit ganska pigg idag vilket faktiskt hör till ovanligheterna. Kanske beror det på att vi arbetat upp hans kondition och att han får lite mer mat än förut?

Just nu sitter jag med beslutsångest. Idag är det nämligen kursstart på en hundkurs jag oavsiktligt har anmält Pepsi till. Jag mailade egentligen bara för att få lite svar på frågor men kursledaren skickade idag bekräftelse på anmälan så om jag vill gå kursen så ska jag befinna mig vid Ryds motionscentrum kl 18.30... Det som som får mig att tveka är dels en viss nervös känsla i magen och dels för att det känns lite oseriöst av kursledaren att skicka en anmälningsbekräftelse samma dag som kursen börjar då jag mailade för säkert två veckor sedan... Ska ta mig en funderare i alla fall så får vi väl se om vi kommer iväg eller ej...

Update: Beslutet är taget! Ikväll åker vi på hundkurs... Önska oss lycka till och håll tummarna för att Pepsi inte skämmer ut oss..!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: