Hakuna Matata

2009-09-28
20:51:42

Måndag /S
Hej på er!
Idag har varit en usel dag av olika anledningar som jag inte kan gå in på här i bloggen, men som sagt så har det här varit en oerhört jobbig dag och jag har varit nära gråten ett flertal gånger. Tyvärr är det nog en känsla som kommer bestå under hösten, det enda jag kan försöka göra är att försöka vara positiv och se framåt.

På tal om annat så var det återigen dags för hundkurs, jag hade verkligen noll motivation då det enda jag längtade efter var att få krypa ner i soffan med en filt och TV-dosan. Tyvärr höjdes inte motivationen något när vi väl kom till kursen då inga nya moment introducerades, istället fick vi träna på de moment vi fått träna på de tidigare gångerna. Både jag och T (och förmodligen även Pepsi) börjar längta efter nya utmaningar nu. Förhoppningsvis kommer de nästa gång. Kursledaren gjorde även lite reklam för en annan kurs han har senare som handlar om flockledardynamik och som var mer individträning än gruppträningen där han går på ägaren för minsta lilla misstag. Måste säga att en sådan kurs lockar lite så att man verkligen får veta när man gör fel för den här kursen är mest generell där man får tips och chansen till att träna med andra hundar, vi känner att vi saknar feedbacken när man gör momenten. Men vi får väl se om det blir någon mer kurs efter denna eller om vi kommer avvakta lite, vi går ju trots allt mot vinterhalvåret och då lockar det inte att stå ute i 1,5 timma i snön!

Nu ska jag titta lite på TV innan jag kryper ner i sängen. Känner mig så himla sliten efter de senaste två veckornas arbete och det känns aldrig som att jag får tid nog att komma ikapp och vila upp mig... Jag är riktigt sugen på att ta ledigt någon fredag inom en snar framtid så att man får vara lite långledig. Tyvärr passar det väl kanske inte så bra nu då det varit någon borta på vår avdelning varje dag de senaste tre veckorna, men vi får väl se, en dag borde jag ju vara värd då jag är den som jobbat igenom alla dessa veckor.

Imorgon väntar ett veterinärbesök, både jag och T är oroade över Pepsis knöl och vill inte vänta och se vad som händer ifall det är något allvarligt, så imorgon direkt efter jobbet ska han till farbror doktorn och få den undersökt. Förhoppningsvis är vår oro helt obefogad, och förhoppningsvis blir inte besöket alltför dyrt :p

Natti natt på er....


Kommentar:
#1: Anonym

säkert bara en fettis

2009-09-28 @ 21:23:49
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: