Hakuna Matata

2009-09-12
13:03:01

Lördag /S

Hej!
Den här lördagen började jag på ett bra sätt då jag äntligen drog på mig joggingkläderna efter att bara ha tänkt tanken i över en månads tid. Men idag gav vi oss ut hela familjen både två- och fyrbenta. Det blev jogging kombinerat med gång som avslutades med lite styrkeövningar hemma. Joggingen gick väl sisådär men jag är ändå nöjd över att jag överhuvudtaget tog tag i det och faktiskt gav mig ut. Jag och T har nu en deal att vi ska träna två dagar i veckan, förhoppningsvis lyckas vi hålla den dealen hyfsat bra i alla fall så vi kommer igång med träningen igen.

Igår hade vi en megalugn fredag, jag var så trött att jag inte visste vad jag skulle ta mig till och T var riktigt sliten han också. Då ingen av oss hade energi för en långpromenad med Pepsi så fick det bli en liten utflykt till hundparken istället, där var det full rulle med 12 hundar och deras hussar och mattar. Pepsi betedde sig dock som vanligt och sprang mest runt för sig själv, ibland sprang han dock med de andra hundarna lite.
på kvällen började vi titta på en film men då all min energi gick åt till att försöka hålla mig vaken så gav vi upp istället och bestämde oss för att gå och lägga oss redan vid 23, och det var sååå skönt, slocknade i stort sett direkt och sov till kl 7.30 då jag vaknade av att det luktade hund - när jag slog upp ögonen stod Pepsi med sina framtassar mot sängen och viftade på svansen och blinkade lite extra med sina fina långa ögonfransar. Det blev en minikissrunda innan jag återvände till sängen där jag låg kvar tills klockan ringde klockan 10 då vi gav oss ut på joggingrundan.

Nu har T precis gett sig iväg för att träffa några kompisar, de skulle iväg och titta på någon studentkamp. Själv funderar jag på att spendera dagen med att knalla runt lite i affärer. Jag är lite sugen att införskaffa någon tröja då det känns som att jag har lite ont om det, se har jag liksom inget annat för mig och något måste man ju göra för att sysselsätta sig. Alternativet är att ta tag i lite städning men det lockar inte alls för tillfället.


Pepsi spanar på de andra hundarna på säkert avstånd.


Pepsi gillar också att bara sitta och titta på oss när man är i hundparken, lite irriterande eftersom man åker dit för att han ska få lite miljöombyte och träffa andra hundar :p


Pepsi hänger på de andra hundarna liiiiite i alla fall :)

Ha en skön helg mina vänner!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: