Hakuna Matata

2009-09-13
20:10:03

En lyckad söndag /S

Hej igen mina vänner!
Idag blev det som jag redan berättat en dagsutflykt till Kolmårdens djurpark. Idén kom från T vid frukost och några minuter senare började vi packa lite fika och gav oss sen iväg. Vi var lite oroliga för vädret då det såg rätt mörkt ut på himlen men vi gjorde en chansning å vi både kände för att göra något annorlunda av dagen.

Det visade sig vara en bra idé för strax efter att vi anlänt så sprack molnen upp och solen sken sedan under hela dagen. Vi skippade safarit och tropikhuset och gjorde istället en heldag av djurparken och det var alldeles lagom. Vi passade på att se alla shower såsom delfinshowen, rovfågelsshowen och sälshowen - alla var bra och mysiga!
När det återstod en halvtimma av parkens öppettider kände vi oss färdiga och började vandra mot bilen och i ungefär samma ögonblick började regndroppar falla ifrån himlen så det vart verkligen en lyckad dag med bra tajming vad gäller väder! Jag kände mig riktigt nöjd med min kamera idag då bilderna blev fina + att det riktigt kul att kunna zooma så mycket eftersom djuren ofta är på ganska långt avstånd!

Sedan vi kom hem har T tagit en långpromenad med Pepsi medan jag fixat käk i form av wokat. Vi ville se till att laga någon mat som gav matlådor då det är hundkurs som gäller imorgon igen och då ville vi inte stressa med att laga mat innan dess, så imorgon när jag kommer hem är maten färdig så jag hinner vila lite innan hundkursen börjar kl 18.30.

Nu ska jag ta ett varv med dammsugaren, hoppas ni haft en härlig helg!



Fina tigrar fanns att se...


Under rovfågelsshowen fick vi titta lite närmare på bland annat en uggla.


En söt liten surikat som lystrade till namnet Timón :)


Slutligen så bjuder jag på en bild av en sjöbjörn. Den showen var nästan roligast då de är så komiska i sina rörelser...




 

 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: