Hakuna Matata

2009-10-10
21:47:41

Saturday night /S
Hej på er!
Det är lördagkväll och en fotbollsmatch mellan Sverige och Danmark på TV vilket innebär att min sambo för tillfället är lite tråkig enligt lilla mig :P
Det blev en liten tripp till ÖoB idag men på vägen dit gick saker och ting lite fel då jag råkade svänga ur rondellen för tidigt när vi är precis i närheten, så istället för att svänga in till ÖoB så ser vi hur vi passerar det och fortsätter ut på E4:an utan någon möjlighet till att vända. Väl på E4:an så visar det sig att det faktiskt är ganska långt mellan avfarterna när man är ute ur Linköping så vi tvingas åka minst 1,5 mil innan vi kan vända och åka tillbaka!!

Väl på Öob inhandlades det lite småsaker. Jag hittade en fleecetröja för 99kr som jag slängde ner i kundkorgen då jag velat ha en till jobbet en längre tid men inte har haft lust att lägga pengar på, men 99 kr tyckte jag var perfekt för en jobbtröja :) Något som vi faktiskt inte köpte nästan något av var godis, det är ju vanligtvis det man brukar handla mest när man väl är där, men varken jag eller T hittade något som lockade oss...
På vägen hem svängde vi in på Chokladboden i Gamla Linköping och inhandlade lite gott till kvällen samt lite romerska bågar till familjen hemma i Karlstad.

Under eftermiddagen och kvällen har vi förutom Pepsis promenad bara slappat. Jag har i och för sig lagat lite mat också men det blev inte särskilt gott tyvärr. Jag tror dock inte att det var mina matlagningskunskaper det var fel på utan snarare att det var smaker som inte var vad jag gillar bäst. Men man måste ju prova lite nytt ibland och när jag läste receptet på en pastarätt med lax med smak av apelsin så lät det gott, men nu vet jag bättre. Det var ätbart men att säga att det var gott är att ta i. Nu återstår bara några minuter av fotbollen så snart hoppas jag att det blir lite filmmys här hemma :)

Imorgon vet jag inte vad det blir. T har tenta på torsdag så han kommer förmodligen plugga. Själv tänkte jag försöka förbereda mig inför mitt medarbetarsamtal som jag har på onsdag. Jag är riktigt nervös  så jag hoppas rektorn är snäll mot mig (men det brukar han iofs va)!

Ha en fortsatt skön lördag mina vänner!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: