Hakuna Matata

2009-10-28
18:59:32

Onsdag /S

God kväll!
Onsdagen är näst intill över, bara en härlig TV-kväll kvar :)
Därmed är mer än halva arbetsveckan gjord vilket alltid är lika skönt. Idag har vi haft nästan lika fint väder som igår men med lite kyligare luft. Idag var faktiskt första dagen som jag kände av halkan ute, som tur var så kände jag bara av den när jag skulle gå till bilen och aldrig när jag körde. Jag tog det dock lite lugnare än vanligt så det kanske var därför... tur var ju det för på väg till jobbet var det poliskontroll på en sträcka där jag gärna kör liiiite för fort i stort sett dagligen - men inte idag!
Idag har jag haft en mysig dag på jobbet. Jag gick igenom de geometriska formerna med min grupp och vi letade efter formerna i ateljén + att vi gjorde formcollage som nu pryder en vägg inne på avdelningen. Att pränta in begreppen är dock inte jättelätt upptäckte jag så jag får nog hitta på lite fler roliga saker för att öva in dem... någon som har några bra idéer?
Under eftermiddagen var det dags att ta ännu ett steg in i lärarrollen då jag skulle ha mitt första utvecklingssamtal. Det gick helt okej, det gick inte toppen då jag var lite nervös  vilket gjorde att jag hade lite svårt att invänta tystnaden som man pratade en hel del om under utbildningen. Men jag har ju 5 samtal till som väntar som jag får träna på att vara tyst :p

I helgen har vi planer på att åka till Jönköping på lördagen för att hälsa på vår buddy D. Vi har inte helt bestämt oss och kommer inte bestämma oss förrän på fredag kväll. Men förmodligen blir det en tripp dit och det ska bli riktigt kul. Jag har bara passerat Jönköping, aldrig  varit i stan på riktigt.
Helgen därefter är det dags för en tripp till Karlstad igen, jag ska hem och kolla in syster ysters nya hus som de flyttar in i till helgen, sen fyller Ts syster och mamma år så det kommer bli kalas för dem också...

Nu ska jag duscha och sen blir det choklad, BOnde söker fru, och Greys anatomy för hela slanten :D


Kommentar:
#1: Linda

Hur gick samtalet??

2009-10-29 @ 00:01:59
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: