Hakuna Matata

2009-10-21
18:48:09

Onsdag /S
God kväll på er!
Igår blev det inget inlägg då jag var så ofantligt trött. Jag sover aldrig middag under vardagarna då jag vill vara säker på att jag ska kunna somna tidigt om kvällarna men igår hade jag verkligen ingen energi alls utan somnade på sängen där jag sov i en timma innan jag släpade mig upp och la mig på soffan istället.

Idag har jag också varit lite slö men jag är inte trött på samma sätt.
Nu är jag i alla fall hemma och sitter här mätt och belåten. Halva arbetsveckan är gjord och det känns ju otroligt skönt, men det är väl inte så konstigt att det gick fort eftersom jag var ledig i måndags och slutade tidigt igår.
Igår pysslade jag lite med mina foton så nu har jag skickat iväg en framkallningsbeställning på 156 kort som jag hoppas dimper ner i brevlådan innan helgen. Att framkalla kort är bland det roligaste jag vet, även om man redan sett alla kort så är det en särskilt känsla att få se dem på "papper" och sedan få sätta in dem i album. Jag älskar verkligen foton och tittar i mina album titt som tätt, jag älskar även att titta i andras fotoalbum av någon konstig anledning.
När jag satt och pysslade med mina kort kom jag på en mysig present till mina föräldrar som firar 20-årig bröllopsdag i december och det är att ge dem en fotobok med kort från deras 20 år som gifta, tyvärr är det projektet lite för tidskrävande + att jag är osäker på att det finns så många kort på mamma och pappa tillsammans. De flesta kort de äger är nog på oss barn... så jag gav upp den idén och gav den istället till Tobias då hans föräldrar också firar 20-årig bröllopsdag, och jag VET att det finns massor med kort på hans föräldrar och att alla de är organiserade i fotoalbum så det vore inte särskilt svårt... Däremot får vi väl se om T lyckas få tummen ur och göra något av min idé, för även om han gillade den så är han ofta lite trögstartad när det kommer till sådana projekt.

Just nu håller min kära sambo på att baka i vår nya bakmaskin som vi fick av mina kära föräldrar i helgen. Jag vet inte varför VI fick present när det var mamma som fyllde år men jag blev i alla fall väldigt glad då jag önskade mig en både i julas och i födelsedagspresent. I helgen provade vi att baka en banankaka i den men den blev så där, så nu är det premiär för själva brödbakningen som är det jag tänkt ha den till...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en helkväll framför TVn med Bonde söker fru och Greys anatomy :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: