Hakuna Matata

2009-10-03
21:05:47

Myshelg /S
Hej på er!
Nu har det varit dött i bloggen någon dag men så blir det ibland...! Det har inte hänt något särskilt denna vecka, dagarna har mest flutit på. Igår efter jobbet hämtade jag upp darling för att lämna tillbaka mina extraljus till bilen samt för att spana in nya. Att lämna tillbaka de jag redan köpt var det inga problem med, men att hitta nya var lite svårare. Nu vet jag i alla fall vad jag vill ha för modell eftersom jag inte kan ha en ljusramp som jag helst vill ha...
Väl hemma lite senare på kvällen fixade T god mat i form av fläskfilé i sås med soltorkade tomater och till det serverades klyftpotatis och morötter i ugn - allt smakade supergott. Efter det hamnade vi i soffan som vanligt men precis som de senaste helgerna så valde jag att krypa ner i sängen ganska tidigt, något som var riktigt skönt för då har jag varit superpigg hela dagen idag :)
Idag började jag dagen med en promenad med Pepsi, därefter var det återigen dags för Pepsi att bada så nu luktar han återigen gott och har silkeslen päls. Efter en gemensam frukost vid köksbordet tog jag tag i min del av städningen, något jag skulle gjort för två veckor sen(!) men nu är det i alla fall gjort. Efter en snabb dusch åkte jag in till stan för att gå på sko/stöveljakt, givetvis tittade jag på en hel del annat också! Jag hittade flera stövlar jag kunde tänka mig men de kostade alla 1500kr vilket var liiiiite för mycket för att jag skulle köpa dem just där och då, vill ta mig en funderare först och kolla in utbudet i lite andra butiker också. Jag hittade en svart spetsklänning som fick följa med hem, tänkte att den kanske var lite fin och rolig om man ska ut då jag verkligen inte har några sådana kläder alls - min enda fundering är om den är tråkig då den är helsvart och det är egentligen bara 3/4-ärmarna som det verkligen syns att det är spets. Klänningen kostade dock bara 199kr så jag tror nog att den duger bra för de pengarna. Jag hittade faktiskt något åt T också, såg nämligen en snygg kortärmad skjorta på en reaställning som såg ut att passa T perfekt så den fick följa med hem. Han blev jätteglad och den passade precis så bra som jag hade tänkt :)
Annat roligt som jag hittade var fina soffkuddar, jag vill nämligen höststyla här hemma i vardagsrummet framför allt med nya gardiner och soffkuddar samt flytta om tavlorna lite så de passar in bättre. Men innan jag hittat de gardiner jag vill ha så får jag nov vänta med att köpa kuddar så att det blir rätt i färg. Den färg jag ställt in mig på är i alla fall just nu mörk lila. Kuddarna jag såg var lila/cerise med guldtråd och guldfärgade toffsar som jag tror skulle se riktigt bra ut i vår vita soffa....

Trots regnet så var det mysigt att gå på stan, men tyvärr var jag snål med parkeringspengar och tiden räckte in till för att jag skulle hinna igenom alla de butiker som jag ville så de får jag väl ta en annan gång! Väl hemma har jag myst i soffan med älskligen innan vi till slut kom fram till ett beslut att hämta mat på en thairestaurang i stan som vi båda gillar. Nu ska vi plocka fram kex och brieost och trycka igång en film och bara fortsätta mysa resten av kvällen. Det har hittills varit en riktigt skön helg och det känns som att jag hunnit med en hel del och det är ännu skönare att känna så när man fortfarande har en ledig dag återstående :)

Trevlig helg på er nu ska jag återgå till vår myslördag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: