Hakuna Matata

2009-10-11
21:48:35

Music I love...! /S
Nu kan man äntligen hitta min senaste favvolåt i sin helhet på Youtube. Tyvärr verkar inte någon radiostation ha fattat hur bra den är för jag har bara hört den en enda gång på radion och då var det på P3 som inte direkt hör till mina favvokanaler i övrigt.
Låten jag pratar om är Relator som Scarlett Johansson sjunger tillsammans med Pete Yorn;


Allra bäst är den i början. Det är en sån här låt man vill sätta på och skruva upp volymen och sen bara hoppa runt och sjunga med i (med falska toner :P)... så skön. Jag har precis spelat den för T och han bad mig spela den en gång till så den passade även hans musiköron. Jag funderar på om jag ska köpa skivan eller ej men skulle helst vilja höra någon mer låt från skivan så man vet om de andra låtarna är lika bra eller om de är usla... Någon som hört den? Ha ha ha, precis nu när jag skrev det där så lyckades jag hitta liveframträdanden med flera andra låtar av dem! De låtarna var inte riktigt lika bra men jag tror att det är sådana låtar jag skulle gilla om jag lyssnade på dem några gånger.

Den här låten speciellt tror jag är en låt som växer ju mer man lyssnar på den...;


Search your heart

Nu ska jag hoppa ner på golvet och göra min sambo sällskap som ligger och gosar med vår lilla plutt :) Sen är det dags att nanna så man orkar med den kommande veckan som innehåller personalmöte (=lång dag, sen kväll), medarbetarsamtal, utflykt till stan med barnen... med andra ord kommer det förmodligen att bli en händelserik vecka men också en ganska uttröttande sådan...Den avslutas ju dock på ett härligt sätt med en tidig fredag, hemresa till Karlstad och utgång på fredagkväll med bästa vännen och sambos (om inte förkylning och trötthet tar överhanden)!

Hoppas er helg varit bra, puss på er!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: