Hakuna Matata

2009-10-05
21:59:31

Måndag /S

God kväll på er!
Då var man inne i en ny arbetsvecka igen... det är nästan löjligt vad fort veckorna går just nu! Hösten kastades vi in i helt utan förvarning....ena dagen kunde man ha leggings och klänning och under kvällens hundkurs gick jag med långkallingar och kängor och tyckte att det var alldeles lagom klädsel.
Den här veckan väntar samtal med skolpsykologen för arbetslaget vilket jag tycker känns lite scary - jag tycker det är något obehagligt över hela grejen, men det är ju för vår skull så jag hoppas det kommer kännas bra.  Annat jag måste göra är att förbereda mig för mitt medarbetarsamtal som ska hållas nästa vecka, ännu ett samtal jag tycker känns lite jobbigt. I övrigt så händer det som vanligt inget under veckorna utan dagarna rullar mest på...

Ikväll var det i alla fall som sagt hundkurs och det var riktigt roligt då Pepsi var superduktig under i stort sett hela tiden. Det svåraste momentet var i början när vi skulle byta vårt koppel mot en garntråd, det var för att testa oss och se om vi tränat hårt på att lära hundarna att gå i slakt koppel. Vi lyckades i alla fall gå utan att tråden gick av men det var enbart för att vi var stenhårda mot honom och använde kommandot stanna så fort han började gå fort och det var väl kanske inte tanken med det hela.
Sedan vi kom hem har jag tittat på Hollywoodfruar och registrerat mig hos ett bostadsbolag i Örebro för att börja samla köpoäng inför en eventuell flytt nästa år. Än så länge är det ju bara löst prat när det gäller en Örebroflytt men det är ju lika bra att börja samla poäng redan nu så man inte börjar helt på noll om det nu skulle bli en flytt dit...!

Dags att sova, imorgon ska jag upp tiiiiiidigt :(

Natti natt på er!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: