Hakuna Matata

2009-10-10
12:15:01

Lördag /S
Hej på er denna härliga höstförmiddag!
Idag har vi lite moln på himlen men jag och min lilla familj började dagen med en riktigt mysig morgonpromenad. Jag måste nog säga att hösten är lite utav en favorit, idag var det en näst intill perfekt höstdag, det enda som saknades var den där blå himlen och strålande solen. Vi gick i alla fall till området för det gamla säteriet som ligger här i närheten och det är så himla fint. Jag gjorde några försök att få några fina höstkort på Pepsi men det gick sisådär då han ser lite sne ut på de flesta :p
Men här är i alla fall några bilder från promenaden;




Vi gick förbi en jättefin damm med alldeles spegelblankt vatten. SOm vanligt lyckas man ju inte fånga den fina känslan på kort...


Det fanns några få näckrosor i vattnet men alla var i stort sett stängda.




På vägen hem passar vi på att plocka lite äpplen för en äppelpaj då det finns ett tiotal äppelträd längs vägen där det är helt fritt att plocka.


Lyckades hitta en buske som blev riktigt fin som bakgrund men vid det laget hade Pepsi tröttnat på att posera så det blev inget riktigt höjdarkort. Hur som helst så är jag riktigt nöjd med min fina kamera, den var värd varenda krona!

Nu ska vi göra oss klara och ta en liten sväng till ÖoB och även passa på att kolla om Netonnets lagerhus har öppnat än. Ha en skön lördag mina vänner!


Kommentar:
#1: Anonym

Jättefina bilder!

2009-10-10 @ 22:41:15
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: