Hakuna Matata

2009-10-22
22:28:58

Ett hej /L
Toooooorsdag. Det innebær snart fredag! Woho.
Idag fick jag æntligen min nya dator. Mitt krav att den skulle kunna spela The Sims klarar den galant. De laddar inte ens under spelets gång. Bara "klick" också gør den som jag vill. Hærligt! Den ær en aning større æn min gamla så det ær lite ovant.

Imorgon ær det personalfest. Jag slutar 16.45 vilket innebær att det blir en aning stressigt før mig men men... det ska bli kul. Alla kan tydligen komma också (alla var inte med i England), jag tycker det ær mycket roligare om alla kan vara med. Så de ska lekas lekar. Någon pakke-lek som de pratar om. Jag var ivæg och køpte två grejer idag, men jag kænner mig verkligen som en utombørling då jag inte førstår ett skit av denna lek. Så det återstår att se vad som sker imorn. Åsa ska med också och hælsa på alla - førhoppningsvis visa sin bæsta sida. Min kollega L ska køpa en valp nu, ingen mindre æn en fralla. :) De ær ju otroligt fulsøta!

Livet rullar på i allmænhet. Morsan packar och står i. Hon lyckades sæga upp sig en vecka før tidigt så hon fick en extra semestervecka kan man væl sæga. Den 1 november blir æven hon officiellt norgebo. Det ska bli intressant att før førsta gången i livet ha båda førældrarna i samma stad. Men det ska bli skønt att ha familjen næra.

Tyværr verkar det inte som om jag kommer få førlængt på mitt vikariat (som går ut i mars). Så nu søker jag jobb men det finns ingen i staden och jag vill inte pendla, men det ær några månader kvar så førhoppningsvis ordnar det sig. Annars får jag væl diska på J:s restaurang. :P

Nu måste jag sova. Børjar redan kl 10 :P

Puss.

Kommentar:
#1: Sandra

Kul att du fått nya datorn, jag är riktigt avis!

2009-10-23 @ 20:18:07
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: