Hakuna Matata

2009-10-06
20:48:44

Att bli kränkt /L
eyy...hallo!
JAG VET... har inte haft absolut någon som helst lust att blogga. Skäms Linda. Men jag är i alla fall in och läser vad min gode vän gör :) Det gör jag i vartfall.

Idag kom min bättre andra hälft hem från sin London tur. Jag skyndade mig hem från jobbet, ivrig över vad han hade köpt med till mig. När jag var där köpte jag nämligen mer till honom än till mig själv så pressen var stor :P TILL min STORA besvikelse hade den jäveln inte så mycket som en tax-free-mentos-bag med till mig. Den jäkeln hade bara köpt till sig själv. Förstå min sorg och besvikelse när jag inser att han inte skojar!!! När man åker utomlands är det en oskriven regel att man tar med någonting, NÅGONTING. Nej, han kommer hem med kläder till sig själv. Inte nog med det heller, han ringde och bad om pengar för de tog slut. Inte fick jag någonting för de inte. HÖ! Sedan försökte han med att ge mig presenter som uppenbarligen var till honom själv som en Chelsea mössa (I think not) och ett par strumpor size 44. Ännu mer kränkande.
Jag har givetvis utnyttjat läget och beslutat mig för att införskaffa ett par sköna uggs till jobbet. Men jag ska låta honom pinas lite till. (Ssscchhh...)

Nu ska jag lägga mig och läsa New moon (igen). Filmpremiär i november :)

Bye!

Kommentar:
#1: nummer 1

hahaha jadu han förtjänade nog allt mest :D

2009-10-14 @ 04:03:28
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: