Hakuna Matata

2009-11-10
16:09:42

Tisdag /S
Hej på er!
Idag har det varit grått och mörkt ute heeeeela dagen, en riktigt pissig dag vädermässigt! På jobbet var det bra även om jag var trött som vanligt. Just nu går jag bara och ser fram emot julledigheten, det ska bli så himla skönt att få vara lite långledig och även välbehövligt då jag inte fått vara det sedan julledigheten förra året.
Helgen som var har i alla fall varit mysig. Det började med en famililjeträff hemma hos syrran i hennes nya fina hus. Där tillbringade vi filmen och såg filmen The proposal som var ganska rolig faktiskt. På lördagen gav jag T sovmorgon och tog morgonpromenaden med Pepsi, därefter tvättade jag bilen innan det var dags för frukost med pappa och T. När jag var mätt och belåten och nyduschad tog vi med oss Pepsi och åkte till Norrstrand för att hälsa på Ts syster och för att pyssla med lördagens projekt som var att leta och scanna in kort på Ts föräldrar som i slutändan ska hamna i en fotobok som ska ges till dem på deras 20-åriga bröllopsdag i december.
Det var riktigt kul att ligga och titta i de gamla albumen, men bara till en början... efter fyra timmar började det faktiskt bli lite småtrist! Men vi hann i alla fall med att scanna in allt de ville ha med vilket var det viktigaste. När det var gjort röjde vi undan alla album för att inte kära svärföräldrarna skulle misstänka något när de kom hem.

Efter den pysseldagen åkte vi vidare ut till sommarstugan där vi firade Ts syster och mamma som båda firat/firar födelsedag i dagarna. Det blev god middag och efterrätt innan vi plockade fram lite spel som sysselsättning för kvällen. Vi spenderade natten och jag fick en ljuvlig sovmorgon på söndagen, det var verkligen längesen jag sov så underbart bra... Väl uppe och jag och Pepsi hem till pappa för att fira honom på Fars dag. När klockan närmade sig 16.30 var det slut på det rolíga och dags att dra sig tillbaka mot Linköping, en lång resa i mörkret...

Just nu sitter jag och samlar energi för att åka ut till Tornby och kolla in lite vinterkläder, på torsdag är det nämligen kommunkväll på Intersport som ger 20% så jag tänkte passa på att köpa ny jacka och vantar men jag känner mig själv och vet att jag inte kommer orka gå och trängas bland allt folk då. Istället ska jag titta ut saker redan idag så att jag bara kan gå in och plocka åt mig sakerna på torsdag...

HUr som helst, hoppas alla har det bra!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: