Hakuna Matata

2009-11-25
20:41:59

091125 /L

Hallå!

Hær rullar livet på. Veckorna går så fort nu før tiden! Idag hade jag bokstavsarbete med ungarna. Vi øvade på bokstaver i børjan på ord/namn. Det gick superlætt før vissa men en del hængde inte med alls. Det ær faktiskt jobbigt nær det ær sån spridd kunskap på ungarna. Men men...

Imorgon ska jag læmna in bilen på fixning. Vet inte vad som ska fixas men pappa satte in pengar på mitt konto, ordna hyrbil åt mig øver dagen så jag ær bara glad  att jag slipper tænka mer på det. Då ær den i prima skick infør Sverige resan i helgen :)

Blir skumt att komma dit nu nær vi inte har något hem dær (mamma bor i Norge också nu). Vi ska sova hos A - extra mamma så det blir nog bra. Tæntke førsøka klippa mig och så måste jag hitta klæder infør julfesten næsta helg. Blir nog rætt lugnt annars.

Stackars J kænner sig sjuk igen, vi hoppas inte att det ær någon svininfluensa i alla fall. Hær blir det inga vaccinationer gjorda, jag ær skepisk till det dær. Knappt testade grejer - no thank you. Nu har Kanada slutat ge det till och med. De flesta barn i barnehagen har tagit det, hoppas att det inte ger några biverkningar om några år. Kanske slutar upp som i en film jag såg dær mænniskan inte kunde førøka sig længre. Mmm.. vært att tænka på.

I øvrigt har jag kænnt mig irriterade på jobbet denna vecka. Ungar som gnæller, førældrar som skæller och kollegor.... Igår hade en førælder skællt ut min kollega før att hennes dotter sagt att de inte varit ute idag. Men de hade varit ute i 3-4 timmar! Mænnsikan stor och bokstavligen skæller framfør andra førældrar och min stackars kollega blev helt chockad. Då sæger dottern att hon ljøg och mamman ber inte ens om ursækt. Det ær sån dælig stil på en del førældrar. De tænker inte alls på att det faktiskt ær vår arbetsplats. En førælder ville att vi skulle ta in hennes 3 barn (medan alla andra 30 ær ute) innan hon kommer och hæmtar dem, så vi kunde klæ av dem och gøra dem klara. Den sista timmen ær vi 2 personer. Ibland undrar man seriøst om inte førældrar borde vara barnløsa. Lata jævlar ær de flesta :P

Hoppas morgondagen blir bættre. :)

Kram


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: