Hakuna Matata

2009-05-12
10:28:29

Tisdag /S
Idag är jag ledig heeeela dagen! Faktum är att jag bara har ytterligare två schemalagda dagar kvar i skolan nu, den ena är imorgon och nästa är inte förrän den 2:a eller 3:e juni då jag har mitt sista examinerande moment på lärarprogrammet... en underbart härlig tanke.
Jag borde verkligen plugga idag men viljan finns verkligen inte alls, snarare finns enbart en stor motvilja. Så idag tror jag att jag enbart ska åka och låna hem litteratur som jag behöver för att kunna skriva min vetenskapliga artikel som ska vara färdig om ca 2,5 vecka, jag ska även läsa den 10 sidor långa vetenskapliga artikel som är mall för den jag ska skriva och sen ska jag ägna mig åt att läsa handlingsplanerna för min förskola så att jag har gjort det innan jag börjar jobba nästa(!!!!!!) fredag.
Så liiiite plugg kommer det trots allt bli så jag slipper ha dåligt samvete och ångest över att jag inte gjort något alls. Idag verkar det också vara fint väder ute utan att blåsa särskilt mycket så man kanske kan sitta ute och faktiskt njuta lite. Eftersom jag aldrig orkade ta tag i någon träning igår så får det bli idag.

Ha en skön dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: