Hakuna Matata

2009-05-22
17:23:12

Fredag /S

hej på er!
Här sitter en megatrött S och skriver efter en natt med dålig sömn och en kort arbetsdag med mängder av information och möten med nya kollegor!

Men jag ska väl ta det i rätt ordning kanske...
Igår förmiddag var det dags med besök från svärföräldrarna. Jag lyckades orka mig upp för att hinna träna på morgonen. När jag väl gett mig ut på min joggingtur så hade jag dock ingen energi då jag var lite för hungrig så det blev mer promenad än jogging, och lite styrketräning när jag kom hem. Därefter plockade jag undan lite snabbt här hemma då det hunnit bli lite grejer liggandes lite här och där sedan jag städade senast. Sedan har jag fått med mig en del av den där bakhysterin från min familj, och jag tycker man ska servera både mjuka och hårda kakor så jag skyndade mig att kasta ihop lite kladdkakemuffins innan jag hoppade in i duschen. Jag hann precis klä på mig när de ringde på ytterdörren, snacka om tajming!
Vi fikade lite innan vi åkte in till stan och tog en promenad längs Stångån tills dess att vi kom fram till ett supermysigt litet café där vi stannade och åt lite glass. Därefter var det dags för fotboll, Ts syster spelade med sitt lag mot ett Linköpingslag så vi spenderade 2 timmar i solen och tittade på fotboll.
När vi väl kom hem igen var klockan nästan 18, då tog vi ännu en promenad men denna gång på området... det var riktigt skönt då det äntligen var helt vindstilla ute och solen sken... riktigt mysigt :)
Sen blev det taco till middag innan vi landade i soffan där vi tittade på Bonde söker fru. Jag var supertrött på kvällen och som tur var så var alla andra det också så när jag gick och lade mig strax efter tio så gjorde de andra samma sak.

Idag var alltså första dagen på jobbet! Så när klockan var 8 smög jag upp och gjorde mig iordning medan de andra fortsatte att sova. Halv nio sprang jag genom regnet (!!) ut till bilen med en kasse i varje hand innehållandes gummistövlar, inneskor och regnbyxor. Ganska så precis en halvtimme senare var jag på plats på förskolan där mina kollegor satt och pratade. På vår avdelning var alla barn utom ett lediga och den tjejen fick vara inne på de andra avdelningarna så vi ägnade hela dagen åt att prata, de gav mig massor av information och svarade på de få frågor jag hade hittills. Jag fick bland annat veta att det är dags för personalfest om bara några veckor för hela skolområdet... det känns både kul och lite jobbigt då jag gärna hade fått chansen till att lära känna de på min förskola först innan jag möter de andra 90 personerna som jobbar på området... men det blir nog mysigt! Sen fick jag veta att min semestervecka är v.27 :)

När klockan var halv 2 så gav vi oss för dagen, så jag hann hem för en fika med Ts familj innan de åkte hem mot Karlstad. Sedan de åkte så har legat här hemma på soffan... är helt slut! Det var ju inte en särskilt jobbig arbetsdag fysiskt men jag är verkligen fullmatad med information + sömnbrist inatt då jag antar att jag var lite nervös, så nu är jag riktigt trött...!! Resten av kvällen kommer fortsätta i samma stil, det blir snabbmat från pizzerian och lite film och godis senare ikväll...
Hoppas ni har haft en bra dag ni med, och att ni får en skön kväll!


Kommentar:
#1: Linda

hihi... spännande med jobb :)

2009-05-22 @ 18:22:21
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: