Hakuna Matata

2009-03-05
16:10:33

Fjärilar i magen.. /S
Nu är jag hemma! Jag var såååå trött när klockan ringde imorse kl 4.30 men jag lyckades komma upp ur sängen och hinna färdigt så att jag hann med bussen till stan. Att öppna på förskolan var rätt skönt då det var underbart lugnt och vi var 4 lärare som satt och fikade och läste tidningen medan barnen läste tills det var dags att gå in på sin egen avdelning efter cirka 1,5 timma.
Strax efter frukten idag så ringde min mobil i fickan och det var förskolan som sökt mig igår som ville boka en tid för anställningsintervju. Så på måndag kl 15.30 ska jag träffa rektorn för skolområdet och jag har fjärilar i magen redan nu!
Jag försökte fråga min mentor om lite råd och vad jag kan förvänta mig för frågor men hon hade aldrig varit på någon intervju men hon trodde det varierade väldigt mycket från ställe till ställe.... jag får väl fråga syster yster också och kanske svärmor om de ringer i helgen så man är någorlunda förberedd i alla fall. De ville även att jag skulle ta med mina betyg så det innebär att jag måste till stan i helgen för att köpa hem bläckpatroner så de kan skrivas ut....

Nu ska jag viiiiiila! Skönt att vara ledig imorgon så man kan få lite sovmorgon...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: