Hakuna Matata

2009-03-12
19:45:17

Torsdag /S
Hej mina vänner!
Idag är jag trött (som vanligt) då dagen på förskolan kändes ovanligt lång av någon anledning. Jag var hemma vid 18 och då stod maten på bordet lyxigt nog så det var bara att sätta sig och äta :)
Idag har jag meddelat personalen på förskolan om min härliga jobbnyhet och det var faktiskt riktigt kul att få berätta då de hört om min nervositet och besvikelse gällande intervjun, och att jag idag kunde tala om att jag faktiskt fick jobbet! Så det blev flera grattiskramar, och tur som jag hade så fyllde en i personalen år så det bjöds på kladdkaka med grädde och hallon :)
Sen jag insåg att det är bilköp som står på tur relativt snart så har jag plötsligt ögon som dras till alla kombibilar som jag går förbi! Jag kan inget om bilar, vad som är bra och inte, hur högt milantal som är okej o.s.v. men jag räknar med att lägga åtminstone 30 000kr på en bil då det verkar vara där de fina bilarna finns som man kommer kunna ha ett par år. Jag har bestämt mig för att jag ska köpa en kombi då vi planerar att skaffa hund mycket snart och inom några år vill man kanske starta sin egen familj och då är det skönt att man redan har en bil anpassad för det.
I måndags så hade metro en artikel om bästa begagnade bilköpen och då rekommenderade de en Ford Focus i prisklassen runt 30 000kr så det är det jag försöker kolla lite mer nu men som sagt jag kan nada! Mamma och pappa är lite anti ford då de säger att det är vanligt med rostskador men jag vet inte....

Har ni några tips så är det mycket välkomna!!

Nu ska jag återgå till TV-tittandet...
 

Kommentar:
#1: Magnus

Ronny och Ragge kör ju Ford i a f...

2009-03-12 @ 22:41:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: