Hakuna Matata

2009-03-19
10:37:42

Torsdag /S
Hej mina vänner!
Ännu en dag med sol.... är det inte för härligt så säg! Precis som de andra dagarna så blåser det tyvärr lite så det är vlä inte jättevarmt, men det kommer definitivt bli en joggingtur senare idag i alla fall, skönt nog så känns inte träningsvärken lika hemsk idag. Jag hade gärna suttit ute hela dagen men tyvärr har jag ju två analyser som ska vara inne imorgon som jag måste skriva. Förhoppningsvis går det relativt fort men det är tveksamt då tankarna är på lite annat håll + att det fina vädret gör att det känns fruktansvärt trist att sitta inne.

Just nu vill jag bara att dagarna ska gå så att jag får åka hem till Karlstad. Jag vill få det här bilköpet avklarat eller åtminstone komma igång och börja titta på bilar på riktigt med pappa för det är så irriterande att titta på bilar som ser bra ut också vet man att de kanske är borta innan man får chansen att titta på dem. För vi har kommit överens om att köpa en bil så fort jag hittar en jag vill ha så därför vill jag nästan inte hitta någon på nätet nu då det är så irriterande att inte kunna göra mer än att titta på annonsen.

Jaja, idag är det som sagt plugg som gäller som sagt men även träning. Om jag orkar och hinner ska jag även se till att baka bullar så jag har något att bjuda på när syster yster med familj kommer nu i helgen. Imorgon är det seminarium på morgonen som gäller och därefter ska jag hem och storstäda så det är rent när syster kommer på kvällen... det ska bli så himla kul med besök då det har varit väldigt stilla för mig och T här de senaste två månaderna, helgerna har liksom bara rullat på eftersom man aldrig har råd att göra något... Ja ghar i alla fall haft min Ullaredsresa, annars hade jag nog varit heldepp....
Nu ska jag sätte igång med plugget!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: