Hakuna Matata

2009-03-22
18:46:39

Söndag /S
Hej på er!
Då var man ensamma igen, besöket har lämnat oss för denna gången! Helgen har varit jättebra, särskilt roligt var det att träffa min systerdotter. Jag förväntade mig att hon skulle vara lite blyg då vi inte träffats sen i januari men jag var lite utav en favorit från det att hon klev innanför dörren så det har varit full rulle hela helgen :)
De kom vid 18 på fredagen så då blev det middag och fika  och jag och syster gick och handlade lite gott för kvällen. Under kvällen blev det filmen Rallybrudar som var sådär, jag hade rätt höga förväntningar på den men den lyckades inte riktigt leva upp till dem, det var inte så mycket humor som jag trodde. När det var en halvtimme kvar av filmen gav vi upp och gick och lade oss.
På lördag morgon vaknade Leyah halv sju, jag hörde dem men orkade verkligen inte gå upp förrän en timma senare. När alla väl var uppe åts det frukost och därefter blev det en långpromenad i det superfina vädret. Vi gick till Valla som har lite olika djur, tittade bland annat på kaniner, höns, getter, hästar och matade änder. Därefter fortsatte promenaden med en sovande Leyah i vagnen till Gamla Linköping där det inhandlades godis i mängder, jag och T höll oss dock från att köpa något. Nu i efter hand ångrar jag dock att vi inte köpte några påskägg men det får väl köpas nästa helg kanske. Väl hemma åt vi lunch och vilade lite, jag tog med mig Leyah för en sväng till gungorna medan de andra vilade.
På eftermiddagen/kvällen åkte vi ut till Tornby och gick ett snabbvarv i klädaffärerna som stängde ganska snart efter det att vi anlänt så det blev mest storhandling i form av mat vilket var oerhört skönt för min och Ts del, men kanske mindre roligt för våra gäster.
På kvällen bjöd besöket på pizza och vi tittade på premiären av Expedition Robinson, jag tror dock att alla kände att programmet var lite utav en besvikelse men det kanske blir bättre.
Idag har vi inte gjort så mycket, det blev en promenad och lite slappande här hemma innan vi gjorde iordning mat och ganska snart efter maten så var det dags för dem att åka hem.

När de åkt så körde jag ett varv med dammsugaren och sen hamnade jag i soffan där jag slocknade ganska snart och sov en timma... att följa dygnsrytmen som en barnfamilj tar på krafterna! När jag väl vaknat tog jag ett riktigt skönt skumbad så nu har jag vaknat till liv och känner mig varm :)

Lite senare ikväll blir det TV-mys med älsklingen och imorgon ska det pluggas och förberedas för kursens sista seminarium som är i form av en uppsatsopponering.
Jag hoppas ni har haft en trevlig helg, vi hörs imorgon!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: