Hakuna Matata

2009-03-26
19:48:03

Sista kursen /L

boecker/buch0016.gifMin tid som student lider mot sitt slut. Idag var det min allra sista lektion i min sista kurs. Nästa vecka börjar jag skriva/arbeta med mitt examensarbete. Känns helt enormt!
Veckan har varit späckad känns det som. Jag har haft någonting varje dag och min förkylning har förstört min sömn så jag ser faktiskt ut som ett levande lik just nu. Här är det minsann ingen jogging. Jag vill också se super-häftigt-sportig ut som Sandra, men sånt får införskaffas vid löning. Jag har jämt fullt med inlägg i mitt huvud men orken räcker tyvärr inte.
Imorgon har jag min allra sista praktikdag, jag köpte en bok/lexikon om kroppen som jag tänkte ge då de håller på med det temat just nu. Det är väl tanken som räknas i alla fall! På lördag ska jag på stan med mor och A, ska se mig efter nya underkläder (J bad mig... hmmm....hur illa är det då?) och lite smyckestillverkningsgrejer som jag fått tips om. På måndag kommer Sandra nr 2 hit med sin dotter så då blir det middagsbjudning. Tisdag är det introduktion inför examensarbetet. Så ser mitt liv ut just nu.


Kommentar:
#1: Sandra

Va skönt för dig... sista innan vi kastas in i verkligheten!!! Glöm inte att boka in mig någon dag sen mitt i allt. Förstår om du har mycket för dig, det har ju jag med då jag måste hitta en bil, men några dagar får vi försöka ses i alla fall eftersom du försvinner sen :(

2009-03-26 @ 20:36:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: