Hakuna Matata

2009-03-11
15:12:02

Det här är INGEN vanlig dag... /S

....för det är dagen Sandra fick jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den 22 maj börjar jag jobba som förskollärare på en förskola ca 1,5 mil från där vi bor idag. Innan skatt kommer jag tjäna 20 500kr i månaden vilket innebär att jag kommer få ut ungefär 13 700kr/mån. Det är 10 000kr mer än vad jag har varje månad att leva på nu och de senaste 4 åren, fattar ni vad jävla underbart det är!!!!

Det enda tråkiga är ju att jag får sitta själv här i Linköping hela sommaren men det får det vara värt då jag slipper hela den där processen med att vara arbetssökande. Rektorn sa att de tyckte att jag verkade vara en mogen tjej och att jag trots att jag var helt nyexaminerad, verkade ha en väldigt mogen syn på förskolan så jag antar att det jag ansåg vara svammel var jäkligt bra svammel!!!

Jag är sååååååå glad....! Det vi kom överens om gäller bara jag ser till att plocka ut min lärarexamen med förskollärarkompetens till sommaren. Jag kommer ju inte vara färdig med plugget när skolan börjar men jag berättade att det bara var några få dagar som jag behövde vara på plats då det är mycket självstudier och de dagarna kunde jag ta ledigt sa han. Så om någon månad ska jag besöka min blivande arbetsplats och mina blivande kollegor.... Känns helt sjukt! Jag är så jäkla stolt att jag fick jobb på min första intervju där det fanns minst 18 andra som de intervjuat :D


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: