Hakuna Matata

2009-03-09
18:58:07

Måndag /S
Hej mina vänner!
Idag var det dags för min första anställningsintervju. Dagen började tidigt då jag var tvungen att ta bussen klockan 6.00 till praktiken, och eftersom alla mina rörelser bler långsammare ju tidigare jag går måste gå upp så gick jag upp kl 5.00. Jag somnade ganska sent igår så jag var meeeeegatrött.
det har gått bra på praktiken och vädret har varit helt underbart att bara få stå och steka ute i solen som verkligen värmde... Den här veckan följer jag min vägledares schema så idag fick jag sluta redan kl 13. Väl tillbaka i stan så fick jag spendera en timma på vänthallen i resecentrum innan det var dags att ta bussen ut till skolan där min intervju skulle hållas. Eftersom jag var 40 minuter för tidig så tog jag en lugn promenad runt området i solen. Området är helt nytt så det fanns bara nybyggda hus eller hus som höll på att byggas och intill dem så låg naturen, så man fack verkligen en känsla av att vara på landet. Under min 20 minuter långa promenad fick jag se ett rådjur och tre hackspettar!
Väl dags för intervju.... jag fick intervjuas av tre personer; rektor, specialpedagog och en personal från den aktuella förskolan. Sen började intervjun och det kändes som att det haglade frågor om vad jag hade för tankar om förskolan som verksamhet, arbetslag, barnsyn, jag som person, jag som pedagog, o.s.v.
Tyvärr kan jag inte vara lika duktig som L och börja rada  upp frågorna jag fick på en lista för jag minns knappt en tredjedel av dem och jag minns definitivt inte mina svar!
Det kändes som att jag svamlade en hel del och upprepade mig så jag hoppas väl kanske inte så mycket även om det innerst inne fortfarande finns en gnutta hopp om att man ska få ett samtal i slutet på veckan som säger att de vill anställa mig.
Precis efter intervjun när jag pratade med L så försökte jag släta över det hela och intala mig att det ändå gick okej men under den långa bussresan hem så har jag insett att det nog inte gick så bra :/ Men som jag sa till T så får jag ju se det som ett lärtillfälle, bättre lycka nästa gång!

Hemresan var förresten rätt seg då jag lyckades kliva på fel buss! jag stod på rätt hållplats men då kom bussen från motsatt håll och tutade på mig så det tolkade jag som att han ville att jag skulle kliva på den för att slippa plocka upp mig på tillbakavägen eller något... varför skulle han annars tuta? Min tolkning var dock helt fel då jag fick åka till ändhållplatsen som låg cirka 10 minuter bort, och sitta i 10 minuter och vänta där på att bussen ska åka tillbaka mot Linköping, en resa på cirka 20 minuter. Väl på resecentrum háde jag i alla fall tur att min buss stod inne så det var bara att hoppa på den.... men jag är såååååå trött, det har varit en lång dag! Nu blir det TV hela kvällen tills det är dags att nanna, jag har köpt hem lite glass för att tröstäta lite över intervjun

Hoppas ni har haft en bra dag...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: