Hakuna Matata

2009-03-06
11:34:13

Jag kanske inte är så snabb men det går framåt /S
Sådär... då var det bara att hoppa i träningskläderna så att jag kan komma ner till stan någon gång!

Under morgonen har jag tagit hand om disken, sökt ännu ett jobb inom förskolan och äntligen bestämt ett uppsatsämne som får bli matematik i förskolan. Tanken är att mitt ämne ska vara inspirerat från min förskola. Men min förskola gör ju aldrig något! De har dock ett matematikrum med lite olika saker som jag kan referera till... att de inte nyttjar det är ju en annan sak :op

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och sen är det duschen som gäller så att jag kan komma ner på stan någon gång. Jag hade tänkt att låna litteratur på stadsbiblioteket men de verkade inte ha så mycket, i alla fall inte i jämförelse med universitetets bibliotek så det är nog lika bra att jag tittar in på det biblioteket på vägen hem från stan istället.
Eftersom klockan redan är halv 12 så blir det nog inget plugg idag men om jag åtminstone lånar hem böcker idag så har jag ju allt material hemma imorgon så det bara är att köra igång. När jag kommer hem senare idag tror jag också att det är dags för att byta gardinerna i köket, nu är ju våren påväg så det är dags för lite ljusare gardiner :)

Ni får ha en skön fredag!

Hej så länge...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: