Hakuna Matata

2009-03-23
18:31:18

Heja mig! /S
Då har jag avklarat min fjärde joggingrunda och det gick finfint även idag, idag orkade jag till och med spurta på slutet! Jag lyckades ta mig runt de två första gångerna jag var ute och joggade men jag förväntade mig ändå idag att jag skulle bli för trött för att orka hela varvet igen... antar att jag är bättre tränad nu än jag va sist. Det kanske är styrketräningen som gett lite resultat, jag läste faktiskt i någon tidning att man presterade bättre på joggingrundan om man kombinerade jogging med styrketräning så jag antar att det stämmer.
Min mp3 va laddad med musik som passade bra för jogging men de där testerna gjorde jag aldrig då man var tvungen att mäta upp en 100m sträcka först och det hade jag ju inte gjort, så det får vänta till en annan dag. Så länge jag springer det här varvet så vet jag ju hur långt det är, och tack vare klockan på armen med tidtagarur så vet jag ju också hur fort jag springer. Sen jag kom hem har jag kört ett styrkepass och hoppat runt och lyssnat på musik. Blev verkligen pigg idag av träningen men det kanske beror på att jag var så slö tidigare idag.

Det var ju ett tag sedan jag gav er en rapport i min viktminskning och det är för att det inte händer så mycket längre. Jag har nu 0,7 kg kvar till mitt första viktmål och därefter 2 kg till mitt slutmål. På vågen så minskar det fortfarande långsamt.. mycket långsamt men det går i alla fall neråt. Om man däremot tittar på mitt midjemått så står det väldigt stilla, har inte hänt något, pendlar fram och tillbaka men det handlar bara om en centimeter så det är ju inte så mycket att bry sig om.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen tänkte jag dela med mig av den musik jag laddat min mp3 med. Vad man vill lyssna på när man joggar är säkert väldigt olika men några tips kanske ni kan få :) Men först är det som sagt duschen som gäller!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: