Hakuna Matata

2009-03-14
10:22:03

En dålig update /L
Ojoj, vilken vecka det har varit.
I onsdags kräktes en unge mitt i hallen. Jag stängde in mig i klassrummet medan min handledare fick ta hand om det! Tacka min kropp för en tät näsa så jag inte kände lukten som höll sig kvar hela dagen enligt de andra. MAGSJUKAN är den stooora nackdelen med läraryrket då vi inte får kalla in städpersonalen utan måste av någon anledning ta hand om det själva. Förhoppningsvis är det inte så på alla skolor, förhoppningsvis absolut inte i Norge.

Men veckan slutade inte där. I torsdags uppdagade min handledare att en elev i klassen hade LÖSS. Det var så mycket att de kröp på axlarna - han blev hemskickad tillsammans med en manual från apoteket i hur man ska gå till väga. Igår var han tillbaka. Pappa hade kammat håret men inte använt något medel. Suck. Vi hoppas att ingen mer har fått löss nu.

För övrigt har det varit en bra vecka. Jag har varit med både speciallärare och i specialklassen för att observera vad de gör. Jag fick se hur man arbetar med mjuka och hårda vokaler något som jag helt glömt bort! Hon hade ett väldigt smart sätt faktiskt som jag nu kom på att jag måste skriva ner eftersom jag inte minns annars.

Jag sitter nu och skriver på ett arbete jag totalt skitit i dessa veckor men eftersom det ska vara klart nästa vecka är det väl bäst att sätta igång. Men det blir inte bra.

Synes.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: