Hakuna Matata

2009-03-04
20:20:35

090305 /L

Hi!
Ännu en praktikdag avklarad. Nu börjar jag få allt mer ansvar, min handledare är så snäll att hon lämnar mig själv dessutom. Hon sätter sig utanför och jobbar vilket jag tycker är skönt, det finns inget värre än att känna att man blir bedömd. Nu får jag en möjlighet att relaxa framför tavlan.
Idag hade jag bland annat engelska, mitt personligen sämsta ämne då jag är så osäker. Så där måste jag alltid förbereda mig väl. Men i en årskurs etta så är det väldigt simpelt, till och med jag pallar det.

På min avdelning finns det nu en vikarie (som jag läst kurser med). Hon har ett längre vick men det slutar vid maj. Idag under fikastunden så sa hon att hon gärna ville vicka de dagar de har inskolning (då försvinner förskoleklassläraren), jag tyckte hon var lite ful som tog det när jag satt där. Jag vill ju gärna också få arbeta. Men jag tänkte skitsamma.
Rätt så snart kom en fritidspedagog från en annan avdelning in och frågade om någon var intresserad av ett vick hela maj. Jag överdriver inte men människan skrek och räckte upp handen så jag tror inte någon missade att hon ville ha det vikariatet. Herregud, snacka om att vara rädd att jag skulle yttrat mig.
Jag var då snabb och sa att jag ville ha vikariedagarna i förskoleklassen. Båda kakorna ska hon minsann inte få äta.

Idag fick jag även kontraktet för mitt vikariat. Det låter väldigt bra, dessutom fick jag ett dokument vad som förväntas av min tjänst. Det jag undrar lite över är att det står att jag har lediga veckor. Barnehagen är stängd vecka 30-32, påsk- och jullovet plus att jag har en vecka som jag får ta ut när jag vill. Är dessa betald semester eller vad gäller?
Jag får ta det som det kommer. Jag kanske kan få vicka v 30-32 på en annan barnehage i så fall.

Ha de gött!
Kram ♥

Ps. Nu håller vi tummarna för Sandra också Ds.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: